Webshop / Biosira – Xanavar

Biosira – Xanavar

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2900
20 szem 5500
30 szem 7900
40 szem 9900
50 szem 11800
100 szem 23400

2,900 Ft23,400 Ft

Leírás

Xanavar általános leírás

Gyorsan szeretne, alacsony kockázat mellett minőségi izomzatot felépíteni? Xanavar rendelés a legjobb választás amennyiben ez a célja. Alacsony vízvisszatartással rendelkező készítményünk kiváló választás lehet amennyiben tablettás készítményt választana tömegnövelésre.

A szállítás rendkívül gyorsan történik, ugyanis a fővárosba néhány óra alatt, míg vidékre a rendelést követő munkanapon kiszállításra kerül a csomag, mely 100 tablettát tartalmaz 10mg/db hatóanyagtartalommal.

Termékeink beszerzése közvetlenül a gyártótól történik, így kizárólag eredeti és minőségi készítményeket árusítunk, melyre pénzvisszafizetési garanciánk is érvényes.

Xanavar vásárlás esetén biztos lehet abban, hogy amennyiben a keresőbe a termék nevét beírja, több ezer találatot fog kapni, melyek 80%-a hamisítványt árusít, eredetiként feltüntetve. Csalogató lehet az alacsony ár, mindazonáltal nem éri meg kockáztatni, valamint ezen spórolni. Tartós egészségügyi károsodást is okozhatnak ezek a készítmények, ugyanis egyáltalán nem bevizsgáltak, nem estek alá laboratóriumi teszteléseknek. Amennyiben nem szeretné, hogy átverés áldozata legyen, kattintson ide és olvassa el tájékoztatónkat arról szólóan, hogy mire figyeljen amikor online rendel. Ha kihagyja, biztosak vagyunk abban, hogy csalás áldozatául fog esni.

 

Xanavar hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Xanavar eladó, mely a szervezetben 8-12 órán keresztül aktív, a teljes kiürülés 4 hét után várható. Ezek miatt fontos a folyamatos napi adagolás.

Megfelelő használat esetén nem okoz vízvisszatartást, így nem fognak a felépített izmok összeesni amennyiben abbahagyja a használatot. Androgén hatásai csekélyek, így közkedvelt azok körében akik gyengébb szteroidot használnának, valamint a nők is rendszeresen választják.

Xanavar használata

Oxandrolone vásárlás előtt mindenképpen olvassa el használatáról szóló javallatainkat. Amennyiben néhány apró utasítást betart, nem kell félnie a kellemetlen mellékhatásoktól, ugyanis csak ritkán alakulhatnak ki, valamint vízvisszatartást sem fog okozni a készítményünk.

Nők esetében a napi ajánlott adag 1-2 tabletta. A férfiak is hasonlóan alacsony adaggal (1-3 tabletta) kezdjék meg a használatot, majd fokozatosan növeljék. A napi normál adag 4-6 tabletta, ez maximum 10-re növelhető, amennyiben a szervezet nem reagál rosszul rá. Csak akkor emeljen dózist, amennyiben nem tapasztal erősebb mellékhatásokat.

Ha gyorsabb fejlődésre vágyik semmiképpen se lépje túl a maximális mennyiséget, csak egészítse ki a kúrát más szteroiddal.

Xanavar mellékhatások

Olcsó Oxandrolone rendelés esetén a használati javallatok betartása mellett nem kell tartania a súlyos mellékhatásoktól. Néhányak tapasztalnak tüneteket, azonban ezek mind gyors lefolyásúak és enyhék.

Előfordult már:

  • fejfájás
  • ingerlékenység
  • hányinger

Súlyos tünetek esetén mindenképpen keresse fel kezelőorvosát!

 

Olcsó Xanavar rendelés

Az átvételre nem kell sokat várnia amennyiben tőlünk vásárol Oxandrolone készítményt, ugyanis legkésőbb 1 munkanapon belül veheti át a csomagot. A kora délutánig leadott rendelések akár webshopunkon, akár telefonon keresztül, néhány órán belül feldolgozásra kerülnek, így másnapra kiszállítjuk azokat. Átvételről részletesen itt olvashat, mindenképpen nézze át milyen lehetőségei vannak, ugyanis rendkívül széleskörűen válogathat.

Egyéb kérdése maradt, problémája merült fel? A lehető legrövidebb időn belül szeretnénk azt megoldani és kárpótolni Önt, így kérjük, hogy ne várakozzon, vegye fel a kapcsolatot velünk itt, és kérdezzen, vagy mondja el problémáját. Amennyiben súlyosabb gondja merülne fel, pénzvisszafizetési garanciát is igénybe vehet.