Webshop / Biosira – Trenotex A

Biosira – Trenotex A

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

19,600 Ft

Leírás

Trenotex-A általános leírás

Látványos izomtömeg gyorsan és biztonságosan? Minőségi izomszövetek felépítéséhez Trenotex-A rendelés ajánlott! Webshopunkban Trenbolone Acetate eladó, mely egy rendkívül megbízható készítmény, sportolók körében nagyon kedvelt, ugyanis nem rendelkezik vízvisszatartó hatással sem.

Amennyiben most megvásárolja készítményünket, 1 munkanapon belül ki is szállítjuk csomagot. A dobozban egy 10 milliliteres üvegcsét fog találni, mely 100mg/ml Trenbolone Acetate hatóanyagtartalommal rendelkezik.

CSALÓK A LÁTHATÁRON! Amennyiben interneten vásárol, folyamatos veszélynek van kitéve, ugyanis vannak olyan webshopok, melyek feketén működnek, nem tartják be az ígéreteiket, néhány esetben pedig hamisítványokat küldenek ki. Ezek a termékek külsőleg nem különböznek az eredetitől, ugyanis ez a másolók fő célja. Hatásukban azonban nagy eltérést lehet felfedezni, nem várt mellékhatásokat okozhatnak és akár maradandó károsodást is okozhatnak szervezetében. Megéri? Szerintünk nem! Ezért készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót, melynek elolvasását követően nem csak Trenotex-A vásárlás esetén lesz biztonságban, hanem bármikor amikor az interneten rendel. Szánjon rá 1-2 percet életéből, ugyanis nem fog több ilyen összeszedett tájékoztatót találni az interneten arról, hogy hogyan kerülheti el a csalókat. Kattintson ide és ne legyen Önből áldozat!

 

Trenotex-A hatása, hatásmechanizmusa

A Trenbolone Acetate aktivitási ideje a szervezetben körülbelül 2-3 nap. Nagy és látványos izomtömeg kialakítására alkalmas a készítmény.

Vízvisszatartó hatása nincsen, így nem kell attól félnie, hogy amennyiben abbahagyja a készítmény alkalmazását, úgy jelentős erő és izomtömeg csökkenést tapasztalna. A felépített izomszövetek minőségiek lesznek.

Nem szükséges Anti-ösztrogén alkalmazása, ugyanis nem alakul ösztrogénné.

Trenotex-A használata

Trenbolone Acetate vásárlás esetén nem kell sok mindenre figyelnie, amennyiben néhány javallatot betart, a legjobb hatást érheti el. Mindenképpen olvassa el következő rövid összefoglalónkat, hogy mire figyeljen a használat közben.

A készítményt izomba fecskendezve kell, heti 2-4 alkalommal beadnia magának, 100 mg-os adagokban (heti 2-4 milliliter).  Ettől több alkalmazása nem csak szükségtelen, de káros is, így semmiképpen se vigye túlzásba a használatot.

Amennyiben gyorsabb növekedésre vágyik, kombinálja más tömegnövelő szteroidunkkal.

HCG hormonhelyreállító kúra ajánlott az utolsó injekció után 4 nappal, hogy a herék tesztoszteron termelése visszaállhasson a normál állapotba. Ez 3 injekcióból áll, melyeket 5 napos kihagyásokkal kell beadnia magának. Amennyiben ezzel végzett, néhány napon belül tapasztalni fogja, hogy minden helyreállt.

 

Trenotex-A mellékhatások

Mint már olvashatta használati javallatainkból, amennyiben szem előtt tartja használati utasításainkat, úgy nem kell félnie, hogy Trenbolone Acetate rendelés esetén súlyos mellékhatások jelentkeznének Önnél.

Néhány esetben sajnos megfelelő alkalmazás mellett is előfordulnak nem várt tünetek, azonban ezek minden esetben gyors lefolyásúak és enyhék, ezekre nem kell kiemelt figyelmet fordítania.

Amennyiben a használat alatt nem iszik alkoholt, vagy fogyaszt tudatmódosító szereket, a mellékhatások kialakulásának esélye rendkívül csekély lesz.

Ha betartja a javallatainkat, csak az alábbiak jelentkezhetnek:

  • fejfájás
  • aknék
  • hajhullás
  • zsíros bőr

Súlyos, vagy nem múló tünetek tapasztalása esetén mindenképpen keresse fel kezelőorvosát!

Olcsó Trenotex-A rendelés

Nem akar hónapokat, vagy éveket edzeni azért, hogy nagy izomtömeget építhessen fel? Webshopunkban Trenotex-A eladó olcsón, mely lehetőséget ad erre. Gyorsan fog tudni felépíteni minőségi izomzatot. Rendeljen most és vegye át a diszkréten becsomagolt rendelését akár már ma!

Átvételi lehetőségeink közül széleskörűen válogathat, szállításunk rendkívül gyors és olcsó. 20.000 Ft felett ingyen kézbesítjük Önnek a csomagot, a rendelést követő munkanapon. Amennyiben további információkat olvasna a szállításról, vagy az átvételről, ide kattintva megteheti.

Garantált a profi és diszkrét kiszolgálás, így biztosak vagyunk benne, hogy nem fog csalódni! Ha mégis valamilyen problémája merülne fel, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik lehetőséget adnak arra, hogy visszaigényelhesse pénzét.