Webshop / Biosira - Propex

Biosira - Propex

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,800 Ft

Leírás

Propex általános leírás

Testosterone Propionate vásárlás esetén Ön egy olyan tesztoszteron észtert kap, mellyel szálkás, erős izmokat fog tudni kialakítani. Intramuszkulárisan tudja bevinni a szervezetébe, vízvisszatartása lényegesen alacsonyabb, mint a többi hasonló tesztoszteronnak, így a kialakított izomtömeg nem fog összeesni.

Webshopunkban tesztoszteron propionát eladó, melyet a Biosira gyógyszergyártó cég készített. A dobozban egy 10ml-es üveget fog találni, mely 100mg/ml hatóanyagot  tartalmaz.

 

Olcsó Propex vásárlás esetén figyeljen arra, hogy rengeteg webáruház hamisítványt árul, eredetiként feltüntetve. Ezek a készítmények károsak, nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Mi ezeket a magánszemélyek által üzemeltetett patikákat elítéljük, így készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót, hogy mire figyeljen egy webshopnál, hogy ne legyen átverés áldozata. Enélkül az 1-2 perc alatt végigolvasható tájékoztató nélkül biztosak vagyunk benne, hogy kellemetlen meglepetés fogja érni.

Propex rendelés esetén Ön akár már aznap megkaphatja a terméket, amennyiben rendelését leadja kora délutánig, kiszállítjuk azt 1 munkanapon belül. Olvassa el a szállításról szóló tájékoztatónkat ITT.

 

Propex hatása, hatásmechanizmusa

A tesztoszteron propionát hatása 1-2 nap alatt fellép, azonban gyorsan ki is ürül a szervezetből, így 3-4 nap elteltével már nem kimutatható a szervezetben.

A vízvisszatartása az egyéb tesztoszteron észterekkel szemben lényegesen alacsonyabb, így minőségi izmot fog tudni kialakítani magának.

Propex használata

Tesztoszteron propionát kúra az egyik legkönnyebben alkalmazható, biztonságos folyamat.

Lehetősége van más tömegnövelő, teljesítményfokozó szerekkel kombinálni, így gyorsabb, erősebb izomtömegnövelés elérhető. A készítmény kombinálható Tesztoszteron Enantattal, Winstrol Depottal, vagy Dianabollal.

A szert használhatja önmagában is, férfiaknál ebben az esetben 1-2 naponta 50-100mg használata ajánlott, míg nőknél 5-7 naponta 25-50mg. Mindenképpen figyeljen arra, hogy a heti maximális 1000mg-ot ne lépje át! Egy kúra hossza általában 2-4 hónap, azonban ettől tovább is folytathatja, amennyiben úgy érzi, hogy nem éri el a kívánt hatást.

A használat befejezését követően 3-4 nappal mindenképpen kezdjen el egy HCG hormonvisszaállító kúrát.

Propex terápiás javaslat

Legyengült izom esetén ajánlott a testosterone propionate terápia, mely visszaépíti az izomtömeget, visszaerősíti Önt. Ennél a kúránál heti 3x25mg befecskendezése ajánlott.

Propex mellékhatások

Webáruházunkban olcsó és eredeti Testosterone Propionate eladó, mely minden esetben laboratóriumi körülmények között tesztelt, így amennyiben betartja a használatáról szóló tájékoztatónkat, nem kell félnie kellemetlen mellékhatásoktól.

A nem várt tünetek minden esetben gyors lefolyásúak, enyhék.

Férfiak érzékelhetnek prosztatanagyobbodást, ingerlékenységet, vérnyomásnövekedést, valamint ritkán hajmentes területeket a fejbőrön.

A nők túladagolás esetén férfiasodást észlelhetnek, melynek következtében mélyebb hangra lehet számítani. Előfordulhat még csiklónövekedés, menstruációs zavar is.

 

Propex rendelés

Propex készítményt vásárolna? Szeretne Ön lenni az edzőterem királya? Nálunk van lehetősége erre. Rendeljen Propex termékünkből, és akár már aznap elkezdheti a folyamatot. Kora délutánig leadott rendeléseket kiszállítjuk 1 munkanapon belül.

Cégünk 20 éves piaci jelenléte óta több mint 16.000 visszatérő elégedett vásárlóval rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy tőlünk eredeti, minőségi terméket kap. Amennyiben mégis valamilyen problémája lenne, élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal is.

Egyéb kérdése lenne? Vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik a lehető legrövidebb időn belül segítéségére lesznek és megválaszolják kérdéseit.