Webshop / Omega Meds – Halotestin

Omega Meds – Halotestin

✔️Készleten

Szem: Eladási ár(Ft)
10 szem 2900
20 szem 5200
30 szem 7400
40 szem 9700
50 szem 11500
100 szem 22800

2,900 Ft22,800 Ft

Leírás

Halotestin általános leírás

Olcsó Halotestin vásárlás esetén egy olyan készítményt kap, mely rendkívüli erőnövekedésre ad lehetőséget, valamint kemény és minőségi izomzat lesz felépíthető vele. Amennyiben tesztoszteronnal kombinálja, úgy látványosan nagy izomtömeget fog tudni felépíteni.

Az Omega Meds gyógyszergyártó cég által készített Halotestin eladó webshopunkban, meg a csomagban 100 tablettát tartalmaz,  5 milligramm Fluoxymesterone hatóanyagtartalommal.

INTERNETES VÁSÁRLÁS ELŐTT! Olvassa el ezt a rövid tájékoztatónkat, mely arról szól, hogy miként van lehetősége elkerülni azt, hogy áldozatul essen amikor online vásárol. Könnyen lehet, hogy Fluoxymesterone vásárlás esetén hamisítványt rendel, melyről külsőleg nem is fogja tudni ezt megállapítani. Amennyiben megtörténik a baj, a kúra alatt érezni fogja, hogy nem megfelelő hatást ér el, ilyenkor mindenképpen hagyja abba a használatot, ugyanis az utángyártott termékek maradandó károsodást is okozhatnak szervezetében. Anélkül hogy elolvasná tájékoztatónkat, semmiképpen se rendeljen sehonnan, ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Amennyiben tőlünk vásárol, úgy pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk a minőségre és eredetiségre.

 

Halotestin hatása, hatásmechanizmusa

Olcsó Fluoxymesterone rendelés esetén a használat elkezdése előtt mindenképpen olvassa el hatásáról szóló tájékoztatónkat.

A készítmény erősen anabolikus és androgén hatásokkal bíró készítmény. Felezési ideje körülbelül 9 óra, majd 1 napon keresztül van jelen a szervezetben.

Amennyiben megfelelőn használja egy vízvisszatartás nélküli éles, minőségi izomzatot fog tudni felépíteni, jelentős erőnövekedés mellett. Amennyiben a kúra alatt nem adagolja túl a készítményt, úgy nem fog összeesni a felépített izomtömeg a használat befejeztével.

 

Halotestin használata

Eredeti Halotestin rendelés előtt használatáról mindenképpen részletesen olvasson, ugyanis a túladagolás magas vízvisszatartáshoz és nem várt mellékhatásokhoz vezethet.

A készítményt 4-6 hetes kúra keretein belül ajánlott használni, kizárólag férfiak számára, napi 2, maximum 4 tabletta bevételével. Egy pohár víz segítségével, étkezés közben nyelje le a készítményt. Túladagolni semmiképpen sem ajánlott, ugyanis erős mellékhatásokat okozhat.

A herék tesztoszteron termelése a kúra alatt felborul, így HCG hormon helyreállítás ajánlott. Ez 3 héttel az utolsó tablettát követően induljon, majd még adjon be magának ezen kívül 2-t 5 napos kihagyásokkal. Amennyiben meg szeretné akadályozni a női mellhez haszonló szövetnövekedést, úgy a kúra időtartama alatt ajánlott Proviron, vagy Zitazonium használata.

 

Halotestin terápiás javaslat

Testi gyengeség esetén a Halotestin tabletta kiváló választás lehet, ennek leküzdésére.

4-5 héten keresztül napi ½ , vagy 1 tabletta bevételével jelentős javulás lesz várható.

 

Halotestin mellékhatások

Olcsó és eredeti Halotestin eladó webshopunkban, mely kizárólag csak akkor okoz kellemetlenebb mellékhatásokat, amennyiben túladagolja a készítményt, így mindenképpen olvassa el a helyes használatáról szóló tájékoztatónkat.

Aknék, pattanások, fokozott idegesség, fejfájás a kúra alatt előfordulhat, azonban ezek csak ritka tünetek, nem mindenkinél jelentkeznek.

 

Olcsó Halotestin rendelés

Ha nem szeretne átverés áldozata lenni, kizárólag eredeti Halotestin rendelés a célja, úgy semmiképpen se hagyja ki a lehetőséget, rendeljen most! Rengeteg akciónk mellett, gyors szállítást is diszkrét kiszolgálást is biztosítunk, teljes pénzvisszafizetési garanciával, így ha valamilyen problémája merülne fel, visszakaphatja pénzét.

20.000 Ft felett ingyenesen szállítunk! Amennyiben kora délutánig rendel, úgy 1 munkanapon belül megkaphatja a csomagot. Átvételre van lehetősége csomagautomatán keresztül, személyesen, vagy futártól is. Ennek feltételeiről, részleteiről itt olvashat.

Szerintünk mindent leírtunk, de ha valamilyen fontos kérdése maradt, esetleg tanácsot szeretne kérni, hogy mit rendeljen, melyik készítményünk lenne Önnek a legmegfelelőbb, úgy írjon egy üzenetet, vagy hívja fel munkatársainkat. Az ügyfélszolgálatunk elérhetőségét itt találja.