Webshop / Winstrol Depot – Stanozolol

Winstrol Depot – Stanozolol

✔️Készleten

Kiszerelés: 3x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

8,800 Ft

Leírás

Winstrol Depot általános leírás

Eredeti Winstrol Depot eladó webshopunkban, melynek androgén hatásai csekélyek, aminek köszönhetően csak ritkán okoz enyhe mellékhatásokat. Amennyiben egy erős vízvisszatartású kúrát folytat, mindenképpen ajánlott lehet a Stanozolol rendelés, ugyanis kiváló választás lehet levezetésnek.

Winstrol Depot vásárlás esetén a dobozban 3 ampullát fog találni. A szállítás rendkívül gyorsan, már másnapra megtörténik.

INTERNETES VÁSÁRLÁS ELŐTT mindenképpen olvasson a hamisítványok kiszűréséről szóló tájékoztatónkból ide kattintva, ugyanis enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz. Az internetet ellepték a csaló webshopok, akik egyetlen célja a nyerészkedés a vásárlóikon, velünk ellentétben nem vállalnak pénzvisszafizetési garanciát sem, így amennyiben tőlük vásárol, biztosan elveszti a pénzét, valamint kellemetlen mellékhatások is alakulhatnak ki.

Winstrol Depot hatása, hatásmechanizmusa

A hatását befecskendezést követően azonnal kifejti, majd 24-36 óráig aktív lesz a szervezetben.

Vízvisszatartása nincsen, így nem köt meg semmilyen vizet, sem zsírt, ezért lassabb növekedés lesz várható. Önmagában történő használata minőségi szálkás izomzat felépítésére ad lehetőséget.

 

Winstrol Depot használata

Winstrol Depot vásárlás előtt olvasson használatáról szóló tájékoztatónkból.

A készítményt farizomba, vagy combizomba ajánlott fecskendezni, 1-2 napos rendszerességgel. Az ajánlott adag férfiak eseténen 50-100 mg, míg nőknél 25mg. Ettől több alkalmazása nem fog gyorsabb fejlődéshez vezetni.

HCG hormon helyreállító kúra elkezdése nem szükséges, azonban nem árthat, így amennyiben amellett dönt, hogy elkezdi, úgy 5 napos rendszerességgel kell beadnia összesen 3 injekciót magának, melyből az elsőt az utolsó Stanozolol adagot követő napon kell beadnia

Winstrol Depot terápiás javaslat

Olcsó Stanozolol injekció rendelés ajánlott lehet akár terápiás alkalmazásra is, ebben az esetben jóval alacsonyabb adagot kell bevinnie a szervezetébe (heti 2 alkalommal 50 mg)

Ajánlott a terápia:

 • csontritkulásban
 • trombózisban
 • izomsorvadásban
 • súlyos égési sérülésekkel küzdő embereknek.

Winstrol Depot mellékhatások

Webáruházunkban Winstrol Depot eladó, mely csak ritkán okoz mellékhatásokat, azok is gyors lefolyásúak és enyhék. Amennyiben erősebb tüneteket tapasztal, vagy túladagolta a készítményt, mielőbb keresse fel kezelőorvosát.

A használat nem javallt:

 • vesebetegség
 • terhesség
 • szopatás esetén

A használat során néhány felhasználó számolt már be:

 • fejfájásról
 • zsíros bőrről
 • aknék, pattanások megjelenéséről
 • túlzott szőrnövekedésről

 

Olcsó Winstrol Depot rendelés

Rendeljen webshopunkból Stanozolol injekciót és akár már holnap át is veheti a csomagot! A kora délutáni rendelések az ország minden pontjára a rendelést követő munkanapon kiszállításra kerülnek. Az átvételi lehetőségeink széleskörűek, így biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. Amennyiben részletesebben szeretne tájékozódni ezzel kapcsolatban ide kattintva teheti meg.

Mindenhol előfordulhatnak problémák, viszont mindenhol máshogy kezelik őket. Amennyiben tőlünk vásárol, úgy biztos lehet abban, hogy amennyiben valamilyen gondja merülne fel, úgy azt mi a lehető legrövidebb időn belül orvosoljuk és visszafizetjük a rendelés teljes árát. Ezzel kapcsolatban részletesen a garancia fül alatt olvashat, vagy az előbbi linkre kattintva.

Kérdés, probléma felmerülése esetén, vagy amennyiben tanácsot szeretne kérni, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, akik választ adnak rendkívül rövid időn belül.