Webshop / Raw Pharmaceutical – Oxadrol

Raw Pharmaceutical – Oxadrol

✔️Készleten

24,200 Ft

Leírás

Oxadrol-100

Szeretne erős és tartós izmokat elérni? Ha minőségi izmokra vágyik akkor arra megoldás az Oxadrol-100 vásárlás. Sportolók is használhatják, ha szeretnének plusz erőt szerezni versenyek előtt.

A készítmény egy gyenge anabolikus és androgén tulajdonságokkal rendelkező szteroid. Mind a sportolók, mind a testépítők is teljesen biztonságosan használhatják. Nincs hatással a tesztoszteron termelésre, így nők is biztonságosan használhatják. Mindamellett, hogy erős izmokra tehet szert plusz erőt is nyújt, és segíti a zsírégetést.

Webáruházunkban Oxadrol-100 eladó, mely egy rendkívül biztonságos és garantáltan jó hatással rendelkező szteroid tabletta. Hatását garantálni tudjuk. Mi biztosak vagyunk abban, hogy segíti Önt a megfelelő izmok elérésében. Ha még sem azt kapná amire számított akkor élhet pénz visszafizetési garanciánkkal. Ez esetben küldje vissza nekünk a csomagot. Amint az visszaérkezik hozzánk mi visszatérítjük Önnek a kifizetett vételárat.

További jó hír Önnek, hogy az elért izomzat rendkívül tartós. Ha befejezi a készítmény szedését nem kell félnie, hogy az izomzata elsorvad. Hosszan tartóan fennmarad ereje és keménysége.

Ne keressen tovább hasonló hatóanyagú terméket, nálunk biztosan jó hatásfokú szert tud megvásárolni. Az interneten található webáruházak nagy része hamis terméket forgalmaz. Ezek általában hatás nélküli szerek, melynek megvásárlása esetén csak kidobja a pénzét az ablakon. Ha nem szeretné, hogy átvágják olvassa el  tájékoztatónkat melynek segítségével Ön is könnyedén felismerheti a hamis webáruházakat.

Hatása, hatásmechanizmusa

Oxadrol-100 rendelés 10 mg Oxandrolone hatóanyagú terméket kap kézhez. Használatával erős és sovány izom érhető el. A szervezetben nem alakul át ösztrogénné, így ha befejezi szedését nem lesz szüksége anti-ösztrogén használatára. A tesztoszteron termelésre sincs hatással, így nem lesz szükség HCG pótlásra sem.

Ha nagyobb eredményre vágyik ne az adagot emelje fel, hanem használjon mellé más izom tömegnövelő szteroid tartalmú terméket.

Víz visszatartással nem rendelkezik, így alkalmas a minőségi izomzat felépítésére.

Használata, adagolása

Oxadrol-100 vásárlás esetén 10 mg hatóanyagú tablettát tartalmaz a csomag. Férfiak naponta 4-10 szemet vehetnek be, míg a nők számára 1-2 tabletta ajánlott. A gyógyszer szedésének elején férfiak 1-3 tablettával kezdjék szedni, majd ha nem jelentkezik mellékhatás akkor folyamatosan emelje a napi adagot. A napi adagot több részre elosztva vegye be.

Az előírt adagot ne lépje túl, mert akkor a túladagolás miatt mellékhatások is kialakulhatnak.

Folyamatosan maximum 6-8 hétig szedje.

A tablettát kevés vízzel étkezés közben ajánlott bevenni.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Fontos, hogy figyeljen a helyes adagolásra, ezzel nagy mértékben megelőzheti a mellékhatások kialakulását.

Ha nem történik túladagolás nagyon ritkán lehet mellékhatásra számítani. Főleg a gyógyszer szedésének kezdetén tapasztalhat enyhe kellemetlenséget, mely néhány nap alatt elmúlik. Ha nem így lenne, vagy durvább tünetek jelentkeznének akkor mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

Mellékhatásként jelentkezhet fejfájás, ingerlékenység vagy hányinger.

A tabletták szedésének idején ne fogyasszon alkoholt és drogot.

Nem tanácsos a készítményt használni kiskorúaknak.

Oxadrol-100 rendelés

Oxadrol-100 eladó webshopunkban, melyet nagyon egyszerűen és gyorsan megrendelhet tőlünk. A rendeléshez regisztrációra sincs szükség.

Ha leadja rendelését gondoskodunk róla, hogy a csomagot 1-2 munkanapon belül megkapja az ország bármely pontjára is kéri a kézbesítést.  A szállítást kérheti az Ön a lakására, továbbá csomag pontra vagy csomag automatába is. Nem kell félni attól, hogy bárki megtudná mit rendelt tőlünk. A csomagolás nem átlátszó, nem árulkodik a csomag tartalmáról. Azt még kitapogatni sem lehet.

Utánvéttel tudja kifizetni a vételárat a csomag átvételekor.

Ha további információra lenne szüksége a kiszállítással kapcsolatban ide kattintva mindent elolvashat.

Fordulhat továbbá Ügyfélszolgálatunkon kollégáinkhoz is, akik készséggel válaszolnak valamennyi kérdésére.