Webshop / Matrix – Testosterone Propionate

Matrix – Testosterone Propionate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,800 Ft

Leírás

Tesztoszteron propionát általános leírás

A tesztoszteron propionátnak köszönhetően magas izomtömegnövekedésre van lehetősége szert tenni viszonylag rövid időn belül. Ennek a hatóanyagnak rövidebb hatóideje van, így alkalmazása mindenképpen kúraszerűen ajánlott. Legyen Önből az edzőterem királya, rendeljen most!

A Matrix gyógyszergyártó vállalat által gyártott Tesztoszteron Propionát egy igazán jó választás lehet azoknak, akik gyors tömegnövekedésre vágynak. A csomagban 10 ampulla van, mely üvegenként 100mg hatóanyagot tartalmaz.

Webshopunkban Tesztoszteron Propionát eladó, melynek kúraszerű alkalmazása 2-4 hónapig ajánlott, azonban ettől lehetősége van eltérni. A hatását 1-2 nap után érezni fogja, azonban 3-4 nap után már nem kimutatható szervezetében.

VIGYÁZZON! Az interneten sok teljesítményfokozó webáruházat fog találni, akik olcsóbban árulnak hasonló termékeket. Ezektől mindig óvakodjon, ugyanis az esetek legnagyobb százalékában a termékeik hamisítványok. Mindenképpen olvassa el ezt a kifejezetten az Ön számára készített tájékoztatónkat, mely nélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

Tesztoszteron propionát terápiás javaslat

Izmai legyengülése esetén a Tesztoszteron Propionát kiváló választás lehet. Fecskendezzen izomba 3x25mg hatóanyagot hetente, megfelelő hatást fog elérni.

 

Tesztoszteron propionát hatása, hatásmechanizmusa

Tesztoszteron Propionát vásárlás esetén minden esetben csak laboratóriumi körülmények között tesztelt terméket küldünk az Ön számára. Olvassa el hatásáról szóló tájékoztatónkat.

A többi tesztoszteron észterrel ellentétben, ennek vízvisszatartása igen alacsony, így segítségével minőségi izomzat kialakítása lehetséges

A Tesztoszteron Propionát hatása viszonylag gyorsan lép fel és gyorsan is ürül ki a szervezetből. A használatot követő 1-2 napon már lehet érezni energianövekedést, viszont 3-4 napot követően a szervezet teljesen kiüríti, így nem lesz kimutatható. Kúraszerű alkalmazása 2-4 hónapig ajánlott.

Tesztoszteron propionát használata

Webshopunkban Tesztoszteron Propionát eladó, melynek alkalmazása kúraszerűen ajánlott, melyről szóló tájékoztatónkat olvassa el alább.

A Tesztoszteron Propionátot főként comb- és farizomba ajánlott fecskendezni. 1-2 naponta 50-100mg alkalmazása ajánlott, azonban hetente ne vigyen be 1000mg-nál többet a szervezetébe. Egy kúra ajánlott időtartama 2-4 hónap.

A Testosterone Propionateot alkalmazhatja egyéb anabolikus szteroidokkal is, mint például a Winstrol, egy 6-10 hetes kúrában, mely mellé napi 1 db Zitazonium alkalmazása is ajánlott, napi. Ebben az esetben a Tesztoszteron Propionátból és a Winstrolból minden másnap 50mg alkalmazása ajánlott.

Tesztoszteron propionát használatát követően mindenképpen HCG kúra ajánlott, melyet a befejezést követő 3-4. napban kell elkezdeni.

 

Tesztoszteron propionát mellékhatások

Tesztoszteron propionát rendelés előtt olvasson mellékhatásáról, hogy ne érhesse kellemetlen meglepetés. Kövesse használati utasításainkat, hogy elkerülje a nem várt tünetek jelentkezését.

Nőknél előfordulhat erős férfiasodás, csiklónövekedés, menstruációs zavar. Ezek általában csak túladagolás esetén jelentkeznek.

A férfiak észlelhetnek ingerlékenységet, vérnyomásnövekedést, prosztatanagyobbodást.

Ritkán előfordulhatnak pattanások a bőrön, valamint hajmentes területek a fejbőrön.

Tesztoszteron propionát rendelés

Testosterone Propionate vásárlás esetén Ön egy kiváló szolgáltatást kap tőlünk. A termékeinkre pénzvisszafizetési garancia érvényes, melyet segítőkész ügyfélszolgálatunkon keresztül tud érvényesíteni.

Amennyiben Ön leadja a rendelését kora délutánig, futárunk akár már másnap kiszállítja. A szállításról további információkat itt tud olvasni. Tudta hogy amennyiben 20.000Ft felett van a rendelése, ingyenes szállításra jogosult?