Webshop / Imperia – Testosterone Propionate

Imperia – Testosterone Propionate

✔️Készleten

13,800 Ft

Leírás

Testosterone Propionate 100

Olyan teljesítményfokozót keres, mellyel gyorsan nagy tömegű izmot lehet felépíteni? Ne menjen tovább: webáruházunkban Testosterone Propionate 100 eladó, mellyel gyorsan nagy tömegű, méretes és egyben erős izomzatot tud felépíteni. Mind a sportolók, mind a testépítők kedvelt készítménye. A nők is szívesen használják, mivel gyorsan kiürül a szervezetből. Mivel ez férfi hormon, ezért nem áll fenn a túlzott férfiasodás veszélye, ha helyesen alkalmazzák.

Nagyon jól használható versenyek előtt is, hiszen gyorsan kiürül a szervezetből. Ha megfelelő diéta mellett használja nagyon szálkás, ugyanakkor erős izomzat építhető fel. Ez mellett más szteroid készítményekkel is kombinálható az alkalmazása.

Ha befejezi a kúrát akkor sem kell tartani, hogy a felszedett izomzat gyorsan elveszik. Ha Testosterone Propionate 100 vásárlás mellett dönt garantáltan tartós és erős izomzatot tudhat magáénak.

Hatása biztos. Ha mégsem érné el azt a hatást, amire számított nem fog elveszni a pénze. Lehetősége van élni pénzvisszafizetési garanciánkkal. Ha nem elégedett a készítmény hatásával és visszaküldi részünkre azt akkor mi visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Nálunk így biztonságos a vásárlás. Nem minden webáruházban rendelhet ilyen nagy bizalommal. Sok az interneten a csaló kereskedés. Ezek silány minőségű szereket forgalmaznak viszonylag kedvező áron. Viszont ezek a szerek nem fogják Önnek azt nyújtani, mint amit szeretne elérni. Hogy ne tudják Önt átverni olvassa el a hamis webáruházakról készített tájékoztatónkat, melynek segítségével könnyedén fel fogja ezeket Ön is ismerni.

Hatása, hatásmechanizmusa

Testosterone Propionate 100 vásárlás esetén férfi hormont tartalmazó készítményt vásárolhat meg, melynek nagyon gyors hatása van. 1-2 napig fogja érezni hatását. A szervezetből 3-4 nap alatt biztosan kiürül, így nem lehet kimutatni a versenyek előtti vizsgálaton. Nem kell abbahagynia alkalmazását hónapokkal a verseny előtt.

Víz és zsír felhalmozódása kis mértékű, ezért ettől sem kell félnie, hogy verseny előtt gondot okozna.

Használata, adagolása

Testosterone Propionate 100 rendelés esetén kérjük, hogy terméket az előírásokanak megfelelően alkalmazza. Kúra szerűen javasolt használni. Ajánlott adagja nőknek 3-5 naponta 25mg. Férfiaknak 1-2 naponta 50-100mg. Hetente azonban 1000mg-nál többet ne használjon. Túl adagolása mellékhatások kialakulásához vezethet.

Egy-egy kúra maximum 8 hétig tarthat.

Ha befejezte alkalmazását szükséges lehet HCG hormon helyreállító kúrára is.

A készítményt injekciózással kell a far- vagy a combizmon keresztül bejuttatni a szervezetbe.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Testosterone Propionate 100 rendelés ha betartja a használatára vonatkozó előírásokat akkor nagyon ritkán fordulhatnak elő mellékhatások. Arra figyeljen főleg, hogy ne lépje túl az előírt adagot, mivel az nagy mértékben növeli a mellékhatások kialakulását. Ha mégis tapasztal valamilyen kellemetlenséget az csak átmenetileg jelentkezik és nem fog komoly problémát jelenteni.

Mellékhatásként tapasztalhat:

  • fejfájást
  • ingerlékenységet
  • vérnyomás növekedést.

Nőknél ugyanakkor jelentkezhet csikló növekedés, menstruációs zavar, illetve férfiasodás. Ezek főleg az előírt adag túllépésekor valószínűek.

Ha ettől eltérő tünetet, vagy bármely heves reakciót észlelne akkor forduljon kezelőorvosához.

Kiskorúak részére a készítmény használata nem ajánlott.

Testosterone Propionate 100 rendelés

Testosterone Propionate 100 eladó webáruházunkban ahol gyorsan, regisztráció nélkül leadhatja rendelését. Mi azt nagyon gyorsan feldolgozzuk és már . 1-2 munkanapon belül kézhez is kaphatja azt. Teljes diszkréciónk mellett gondoskodunk a kiszállításról. Senki sem fogja megtudni tőlünk, hogy Ön mit rendelt, arra a csomagolás és a címzés sem fog utalni. Kérheti a szállítást lakására, csomagpontra, vagy csomag automatába is. A vételárat utánvéttel tudja kifizetni készpénzben vagy bankkártyával. Előre utalásra nincs lehetőség.

Valamennyi információt összegyűjtöttünk a szállítással kapcsolatban, melyet ide kattintva tud megtekinteni.

Ha még további kérdése merülne fel keresse nyugodtan elérhetőségeinken Ügyfélszolgálatunk munkatársait, akik minden kérdésben készséggel állnak az Ön rendelkezésére.