Webshop / Matrix - Testosterone Cypionate

Matrix - Testosterone Cypionate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

14,000 Ft

Leírás

Testosterone Cypionate általános leírás

Ki ne szeretne az edzőteremben a legizmosabb és legerősebb lenni? A Tesztoszteron Cipionát lehetőséget ad erre, ugyanis rendkívül nagy mennyiségű izomtömeget fog tudni felépíteni. Ajánlott a kúrát kiegészíteni a vízvisszatartás miatt, hogy az izomtömeg ne csak nagy legyen, de minőségi is és ne essen össze.

A Matrix által gyártott Testosterone Cypionate megrendelése esetén Ön a csomagban egy 10 milliliteres üveget fog kapni, mely 250 mg/ml hatóanyag tartalommal rendelkezik.

VIGYÁZAT! Az interneten rengeteg hamisítványt árulnak, így rendkívül könnyen belefuthat egybe. Webshopunkban csak eredeti termékeket kaphat, melyre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Amennyiben Testosterone Cypionate vásárlás esetén nem szeretne átverés áldozata lenni, olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, amely arról szól, hogy hogyan tudja elkerülni az ilyen webshopokat. Enélkül biztosak vagyunk benne, hogy átverés áldozata lesz, így mindenképpen szánjon rá 1-2 percet.

Testosterone Cypionate hatása, hatásmechanizmusa

Tesztoszteron Cipionát vásárlás esetén olvasson a hatásáról és hatásmechanizmusáról. Az alábbi rövid tájékoztatóban minden hasznos információt megtalál.

A szervezetben 10-12 napig aktív, hatását 4-5 nap alatt fejti ki.

Vízvisszatartása magas, így mint már olvashatta, a kúrát érdemes kitolni 2-3 héttel egy stanozolol kúrával. Ennek köszönhetően a gyorsan felépített izomrostok minőségi izomszövetté alakulnak, így nem fognak összeesni amennyiben abbahagyja a készítmény használatát.

Testosterone Cypionate használata

Webshopunkban olcsó Testosterone Cypionate eladó, melynek megfelelő használata rendkívül fontos a legjobb eredmény elérése érdekében. Mindenképpen olvassa el az erről szóló rövid tájékoztatónkat, tartsa be a használattal kapcsolatos utasításainkat. Elkerülheti a nem várt mellékhatásokat, valamint a magasabb vízvisszatartást is.

Comb-, vagy farizomba ajánlott fecskendezni a készítményt. A heti normál mennyiség 500-750 mg. Amennyiben többet használna, semmiképpen se lépje át az 1000 mg-os határt hetente, ugyanis csak magasabb vízvisszatartást fog tapasztalni.

Gyorsabb növekedés érdekében kombinálja más tömegnövelő szteroiddal, mint a webshopunkban is kapható Nandrolone.

Hormonvisszaállítás szükséges a kúra után, mely az alábbiak szerint néz ki:

Az utolsó injekció után 13-14 nappal HCG kúra. Ez 3 injekcióból áll, 5 napos kihagyásokkal kell beadnia magának

Emellett Zitazonium használata ajánlott napi 2 alkalommal reggel és este. Ez tabletta formájában elérhető.

Ezeknek köszönhetően a herék tesztoszteron termelése visszaáll a normál állapotba néhány napon belül még 40-50 éves kor felett is.

 

Testosterone Cypionate mellékhatások

Tesztoszteron Cipionát rendelés előtt olvassa el a használati tájékoztatónkat, ugyanis amennyiben megfelelően alkalmazza a készítményt csak ritkán és enyhe mellékhatások alakulhatnak ki, azok se minden esetben.

A használók beszámoltak:

  • zsíros bőrről
  • szőrzetnövekedésről
  • kopaszodásról
  • mélyülő hangról

A használat alatt kerülje az alkohol fogyasztását.

Ha súlyosbodnak a tünetek, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát a lehető legrövidebb időn belül.

Olcsó Testosterone Cypionate rendelés

Webshopunkban olcsó Testosterone Cypionate eladó, melyet amennyiben most megvásárol, rengeteg kedvezményre jogosult lehet. Mennyiségi kedvezményt biztosítunk azoknak a vásárlóknak, akik többet vásárolnak, így jóval alacsonyabb egységárat fognak kapni. 20.000 Ft felett pedig minden rendelést ingyenesen szállítunk ki.

Testosterone Cypionate rendelés esetén a készítményt maximum 1 munkanapon belül átveheti. Amennyiben a most rendel, a megrendelést követő munkanapon kézbesítjük a készítményt. Amennyiben az átvétellel és szállítással kapcsolatban egyéb kérdése merülne fel, kattintson ide és olvassa el az erről szóló tájékoztatónkat.

Rendeljen webshopunkból, ugyanis csak és kizárólag eredeti terméket kaphat, melyet közvetlenül a gyártótól szerzünk be. Így tudjuk Önnek biztosítani az alacsony árakat és a legjobb minőséget. Ha mégis bármilyen problémája felmerülne, pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, így visszakapja a pénzét, ha elégedetlen lenne.

Probléma, kérdés esetén keresse fel ügyfélszolgálatunkat. Segítőkész munkatársaink néhány órán belül választ adnak Önnek a legnagyobb hozzáértéssel.