Webshop / Genesis - Trenbolone Enanthate

Genesis - Trenbolone Enanthate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

20,600 Ft

Leírás

Trenbolone Enanthate általános leírás

A Trenbolone Enanthate egy olyan szteroid, amely az egyik legerősebb tömegnövelők közé tartozik. A kúra időtartama alatt hatékonyan működik, így minőségi izomszöveteket tud vele felépíteni rövid idő alatt. Vízvisszatartása nincs, nem fog izmai keménységéből, valamint méretéből veszíteni amennyiben abbahagyja a használatot.

A csomagjainkat mindig, minden esetben teljes diszkréció mellett adjuk fel, nem átlátszó csomagolásban. Trenbolone Enanthate vásárlás esetén Ön egy 10 milliliteres üvegcsét fog kapni, 200mg/ml hatóanyagtartalommal.

Rendkívül fontos, hogy ahonnan vásárol, mindenképpen körültekintően ellenőrizze ezen információk alapján, ugyanis könnyen átverés áldozata lehet, amennyiben nem megfelelő körültekintéssel adja le rendelését. Amennyiben nem biztos az oldal megbízhatóságában, semmiképpen se vásároljon onnan, ugyanis a hamisítványok használata rendkívüli veszélyt jelenthet az egészségére.

Vásárlóink biztonsága, elégedettsége cégünk számára a legfontosabb, így termékeinket közvetlenül a gyártótól szerezzük be. A piacon találhat nálunk olcsóbbat, viszont gondolja át, hogy megéri-e kockáztatni. Mi garanciát vállalunk a készítményeink eredetére és minőségére is. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

 

Trenbolone Enanthate hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Trenbolone Enanthate eladó, mely hatására azt fogja érezni, hogy nagyon gyorsan és könnyedén tudja felépíteni az izmokat.

Az első adag injekció után 2-3 nap amíg megjelenik a szervezetben aktívan, majd ez 14 napig folytatódik. A kúraszerű használat fontos, hogy egységesen mindig legyen a szervezetében Trenbolone Enanthate, ugyanis csak így fog tudni kiemelkedő eredményeket elérni.

Az adagolási javallatok betartása esetén nincs virizáló hatása, nem aromatizálódik, így anti-ösztrogén alkalmazása sem szükséges. Minőségi izomzatot fog tudni felépíteni, mely nem fog összeesni amennyiben befejezi a kúrát.

Trenbolone Enanthate használata

Webshopunkban olcsó Trenbolone Enanthate eladó, melynek megfelelő használatáról az alábbi tájékoztatóban olvashat részletesen.

A heti ajánlott adag 200-400 mg, a maximális mennyiség 7 napon belül 600 milligramm. A kúra általában 6-12 héten keresztül tart, mely időtartama alatt nem ajánlott alkoholt fogyasztani.

A maximális heti mennyiséget nem ajánlott túllépni, ugyanis nem várt mellékhatásokhoz vezethet. Amennyiben szeretné felgyorsítani a növekedés folyamatát, használjon mellette más tömegnövelő szteroidot, mint például a webshopunkban is kapható Tesztoszteron Enantát.

Az utolsó injekciót követően 15 nappal ajánlott HCG hormonhelyreállító kúrát elkezdeni, mivel a használat alatt felborulhat a herék tesztoszteron termelése, ennek normál állapotba állítása pedig így lehetséges. Ezt 10 napon keresztül kell folytatni, összesen 3 injekciót kell beadnia magának, 5 napos rendszerességgel.

Trenbolone Enanthate mellékhatások

Olcsó Trenbolone Enanthate vásárlás esetén amennyiben tőlünk vásárol kizárólag eredeti terméket kaphat, így nem kell attól félnie, hogy a súlyos mellékhatások keservessé tennék a használat alatti időszakot. Amennyiben megfelelően alkalmazza a készítményt csak ritkán alakulhatnak ki tünetek, azok is enyhék, nem mindenkinél jelentkeznek.

Beszámoltak már:

  • fejfájásról
  • hajhullásról
  • zsíros bőrről, aknék kialakulásáról

Túladagolás, vagy súlyosabb, nem múló tünetek tapasztalása esetén ajánljuk, hogy keresse fel kezelőorvosát.

 

Olcsó Trenbolone Enanthate rendelés

Amennyiben most rendel, rendkívül sok akcióra lehet jogosult. Mik ezek? Mennyiségi kedvezményt adunk amennyiben több darabot vásárol, valamint 20.000 Ft rendelési összeg felett ingyenes szállítást biztosítunk. A kézbesítés rendkívül gyorsan történik, akár már másnapra! Válogathat átvételi módjaink közül, lehetőséget adunk mindenre, erről bővebben itt olvashat.

Trenbolone Enanthate rendelés esetén biztos lehet abban, hogy nem lesz csalódott amikor elkezdi használni a készítményt. Ha mégis valamilyen problémája merülne fel, visszakérheti a rendelés összegét, minden probléma nélkül. Ügyfeleink folyamatos kiemelt figyelmet kapnak, elégedettségük a legfontosabb, így amennyiben Ön is tőlünk rendel, mindent megteszünk azért, hogy jó kedvvel vásároljon következő alkalommal is.

Trenbolone Enanthate rendelés leadásával kapcsolatban kérdése merült fel? Esetleg nem tudja, hogy ez a legmegfelelőbb termék-e az Ön számára? Mi segítünk Önnek választani! Csak hívjon minket, vagy írjon nekünk és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül választ adnak kérdésére, megoldják problémáját! Kattintson ide ügyfélszolgálati elérhetőségeinkért.