Webshop / British Dragon - Testosterone Propionate

British Dragon - Testosterone Propionate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,800 Ft

Leírás

Tesztoszteron propionát általános leírás

A British Dragon által gyártott tesztoszteron propionát egy olyan tesztoszteron észter, melynek felszívódása rendkívül gyors(1-2 nap), használat után már 3-4 nappal nem kimutatható a szervezetben. Előnye a többi tesztoszteron észterrel szemben, hogy vízvisszatartása alacsony, így nem kell félni hogy összeesik az izma a használat abbahagyását követően.

Tesztoszteron propionát vásárlás esetén Ön egy 10ml-es üveget tartalmazó csomagot fog kapni, mely 1ml-enként 100mg hatóanyagot tartalmaz.

Webshopunkban olcsó tesztoszteron propionát eladó, mely rendelése esetén VIGYÁZZON! Az interneten rengeteg olyan magánszemély által üzemeltetett online patika található, akik hamis termékeket forgalmaznak, eredetiként feltüntetve. Ezekkel rendkívül óvatosnak kell lennie, ugyanis az ilyen készítmények nem bevizsgáltak és károsak lehetnek. Készítettünk az Ön számára egy rövid összefoglalót, azzal kapcsolatban, hogy mire figyeljen amikor interneten vásárol. Szánjon rá 1-2 percet az életéből, ugyanis ezek nélkül a fontos információk nélkül átverés áldozata lesz.

 

Tesztoszteron propionát terápiás javaslat

Le van gyengülve? Nagy izomtömeget vesztett? A tesztoszteron propionát kiváló terápiaszerű alkalmazásra. Amennyiben regenerálódni szeretne, 3x25mg befecskendezése ajánlott hetente az izomba.

Tesztoszteron propionát hatása, hatásmechanizmusa

Testosterone Propionate rendelés esetén nem kell aggódnia kellemetlen hatásoktól, ugyanis a termék 100-ban eredeti, bevizsgált hatással bír.

A készítmény vízvisszatartása lényegesen alacsonyabb, mint a többi tesztoszteron észternek, ennek köszönhetően a használatot követően nem várható drasztikus izomcsökkenés.

A hatását 1-2 nappal használat után már érezni lehet, az edzési energia megnövekedésével. A szervezetben használat után 3-4 nappal már nem kimutatható.

 

Tesztoszteron propionát használata

Tesztoszteron propionát rendelés esetén mindenképpen tájékozódjon a használatáról, hogy ne jelentkezhessenek Önnél nem várt tünetek.

Használhatják nők és férfiak is, különböző adagolási szabályokkal, melyek az alábbiak:

Férfiak esetében 1-2 naponta 50-100mg befecskendezése ajánlott, valamint a maximális adag hetente 1000mg.

Nők 3-5 naponta 25-50mg-ot fecskendezhetnek be maguknak, hogy ne lépjenek fel túladagolással kapcsolatos tünetek.

Férfiaknak és nőknek egyaránt a kúra ajánlott időtartama 2-4 hónap.

A befejezést követően mindenképpen ajánlott 3-4 nappal egy HCG hormon visszaállító kúra.

Tesztoszteron propionát mellékhatások

Testosterone Propionate vásárlás esetén mindenképpen győződjön meg arról, hogy megfelelő ismereti vannak az adagolással kapcsolatban, ugyanis amennyiben túladagolja előfordulhatnak nem várt mellékhatások. Egyéb esetben csak gyors lefolyású, enyhe tünetek jelentkezhetnek a használat alatt.

A nőknél túladagolás esetén előfordulhat erős férfiasodás, csikló növekedés, menstruációs zavarok.

A férfiaknál lehet prosztatanagyobbodás, ingerlékenység, néhány esetben vérnyomásnövekedés. Ezen kívül ritkán tapasztalható enyhe kopaszodás, valamint pattanások megjelenése a bőrön.

Tesztoszteron propionát rendelés

Webshopunkban Testosterone Propionate eladó, 100%-os eredetiséggel. Biztosíthatjuk, hogy tőlünk csak bevizsgált terméket kap, igazolt hatással. Amennyiben problémája lenne készítményükkel, vagy szolgáltatásunkkal, élhet a pénzvisszafizetési garanciával.

Adja le rendelését most, ugyanis akár 1 munkanapon belül kézbesítünk. Amennyiben további kérdése merülne fel a szállítással kapcsolatban, kattintson IDE.

Nem talált meg valamilyen információt, ami érdekelné a termékkel, vagy cégünkkel kapcsolatban? Vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, ahol munkatársaink a lehető legnagyobb odafigyeléssel és hozzáértéssel válaszolnak kérdéseire.

Csatlakozzon Ön is a több, mint 16.000 főből álló elégedett ügyfélkörünkbe, és legyen Önből az edzőtermek királya!