Webshop / Vedi Pharma – Drosta E

Vedi Pharma – Drosta E

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

18,400 Ft

Leírás

Drosta E általános leírás

A Drosztanolone Enanthate a Drosztanolone Propionát lassabb hatású változata, így nagyjából 8 napig aktív a szervezetben, és 3 hónapig kimutatható. Kiváló lehet izomtömegnövelésre és sovány izom fejlesztésére is.

Webshopunkban Drosztanolone Enanthate eladó, melynek megrendelését követően egy 5 ampullából álló dobozt fog kapni. Minden ampulla 1ml-es és 200mg hatóanyagot tartalmaz.

VIGYÁZZON! Rengeteg webáruház van már az interneten, így elszaporodtak a csalók is. Sajnos ezek a magánszemélyek által üzemeltetett webáruházak figyelmen kívül hagyják a vásárlóik egészségét és kihasználják a jóhiszeműségüket. Olyan készítményeket árusítanak, melyek veszélyesek lehetnek a szervezetre. Semmiképpen se vásároljon ilyen helyről. Hogyan tudja ezeket kiszűrni? Elkészítettük Önnek azt a tájékoztatót, mely nélkül biztosan átverés áldozata lesz. Olvassa el itt.

Drosta E rendelés leadásán gondolkodik? Tegye meg most! Amennyiben kora délutánig rendel, 1-2 napon belül kézbesíti futárunk a csomagot.

Amennyiben további kérdése lenne ezzel kapcsolatban, ITT olvashat róla bővebben kifejtve.

Drosta E hatása, hatásmechanizmusa

A Drosztanolone Enanthate vízvisszatartása alacsony, így amennyiben abbahagyja a használatot, kalóriahiány esetén sem fog azonnal összeesni izomzata. Tökéletes választás amennyiben minőségi izmokat szeretne magának.

Drosta E vásárlás esetén a hatást 8 napig fogja észlelni, majd 3 hónap múlva teljesen kiürül a szervezetéből.

Drosztanolone Enanthate használata

Drosztanolone Enanthate vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjon, hogy pontosan milyen használat mellett a leghatékonyabb és mik a maximális mennyiségek.

A készítményt intramuszkulárisan adagolható. A heti ajánlott adag 400-600mg. Az adagolást két részre szükséges bontani, egy héten belül az első adag 200-300mg, majd a következő adag ugyancsak 200-300mg lesz. Egy kúra átlagosan 2-4 hónapig tart.

A hatóanyag a szervezetben 8-14 napig aktív, így az utolsó befecskendezés után 2 héttel érdemes HCG hormonvisszaállító kúrát elkezdeni.

 

Drosta E mellékhatások

Drosztanolone Enanthate rendelés esetén megnyugtatjuk, hogy teljes biztonságban van. A készítménnyel izomtömeget növel, anélkül, hogy veszélyeztetné egészségét.

A tünetek legtöbb esetben enyhék és gyors lefolyásúak. Amennyiben súlyos tüneteket észlelt, vegye fel a kapcsolatot kezelőorvosával, ugyanis vélhetően allergiás reakciója lépett fel, vagy túladagolta a készítményt.

Férfiaknál előfordulhatnak az alábbi tünetek:

  • hajhullás
  • vérnyomásnövekedés
  • pattanások kialakuása
  • nem kívánt testszőrzet

Nőknél kialakulhat:

  • mélyebb hang
  • csikló megnagyobbodása

Drosta E rendelés

Webshopunkban olcsó Drosta E eladó, melyet amennyiben most megrendel, akár már hoolnap kézhez is kaphatja. Hogyan lehetséges ez? Futáraink villámgyorsan szállítanak, így az ország teljes területére 1 munkanapon belül küldjük ki a megrendelését. További információkat ITT olvashat erről.

Az interneten rengeteg webáruház árul már ilyen készítményeket, így nagyon sok hamisítvány is megjelent a piacon. Ezek a szerek károsak az egészségre, több kellemetlen hatása van mint jótékony. Olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, hogy mire figyeljen online vásárlás esetén, hogy ne lehessen átverés áldozata. Nálunk biztos lehet ebben, ugyanis termékeinkre még pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk.

Egyéb kérdése merült fel? Ne habozzon, keresse fel ügyfélszolgálatunkat, akik a lehető legmegfelelőbb szaktudással rendelkeznek, így bármilyen jellegű kérdésre tudnak válaszolni, a legnagyobb diszkrécióval.