Webshop / Imperia - Masteron

Imperia - Masteron

✔️Készleten

17,100 Ft

Leírás

Imperia-Masteron-100

Testépítő, vagy sportoló? Erős izmokat szeretne? Segítsen rá az edzésekre Imperia-Masteron-100 injekcióval.

A készítmény segítségével rendkívül erős és tartós izomzat építhető fel. Használata nagyon kedvelt a sportolók és testépítők körében. Az izmokat és az erőt megnöveli. Ez mellett hozzájárul a testzsír elvesztéséhez is. Ugyanakkor az állóképesség növekszik, az izomfájdalom pedig csökken. Megfelelő étrenddel, vitaminpótlással és rendszeres edzéssel nagyon jó eredményeket érhet el.

A hatását garantáljuk Ön biztosan szívesen fog tükörbe nézni. Ha mégsem lenne elégedett az elért eredménnyel akkor lehetősége van élni pénzvisszafizetési garanciánkkal. Ez azt jelenti, hogy ha nem lenne megelégedve a készítmény által nyújtott eredménnyel akkor lehetősége van arra, hogy visszaküldje részünkre a csomagot. Ez esetben mi vállaljuk, hogy a teljes kifizetett vételárat visszatérítjük Önnek.

Mivel ez a szer nagyon népszerű a sportolók és a testépítők körében sokan a könnyű haszonszerzés érdekében hamis terméke forgalmaznak az interneten. Ezek legtöbbször hatóanyag nélküli, vagy nem megbízható forrásból származó termékek. Több éves tapasztalatunkat alapul véve készítettünk egy ismertetőt, melynek célja, hogy segítsük Önt abban, hogy ne essen csalók hálójába.

Hatása, hatásmechanizmusa

Imperia-Masteron-100 rendelés után Masteron propionát hatóanyagú szert vásárol meg. A készítmény injekciózható anabolikus szteroid. A hatóanyag kölcsönhatásba lép az izmokkal és fokozza azok keménységét. Erősíti az izmokat és megnöveli erőt is.

Az ösztrogén szintjét csökkenti a szervezetnek. Nem tartja vissza a vizet a szervezetben. Ennek is köszönhető, hogy ha befejezi alkalmazását akkor sem kell attól tartani, hogy elveszíti az izmai erősségét és elveszíti az elért eredményeket. Ereje és izmai mérete sem fog megcsappanni.

Használata, adagolása

Imperia-Masteron-100 vásárlás során a dobozban 10 db 1 ml kiszerelésű ampullát talál majd. A szer nagyon lassú hatásfokú ezért 200 mg használata ajánlott.

Egy ampullányi anyagot kell felszívni és azt a far-, vagy a comb izomba beadni.

A heti adagot ne lépje túl, mert akkor a túladagolás miatt mellékhatások is kialakulhatnak.

A kúra általában 3 hónapig tart. Kezdő adagja hetente 400 mg. Középtávú alkalmazása során minden másnap használjon 1 ampullát 10 hétig.

A kúra befejezése után fontos a PCT kontroll és egy HCG kúra alkalmazása ajánlott a herék tesztoszteron szintjének helyreállítása céljából.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Ha az előírások szerint adagolja és használja a készítményt akkor nagyon ritkán tapasztalhat mellékhatást. Főleg túladagolás okozhat mellékhatást, ezért mindenképpen ügyeljen a helyes adagolásra.

Mellékhatásként jelentkezhet:

  • hajhullás
  • érzelmi hullámzás
  • tesztoszteron termelődés elmaradása

Ezek enyhe tünetekkel jelentkeznek. Ha mégis valamilyen heves tünetet tapasztalna akkor haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát.

Kiskorúak, valamint szoptatós anyák semmiképpen ne használják a terméket.

Ne használja továbbá a szert, ha

  • érelmeszesedése van
  • máj vagy vesebetegsége áll fenn
  • rosszindulatú daganata van

illetve akkor sem ha bármely összetevőjére allergiás.

Imperia-Masteron-100 rendelés

Imperia-Masteron-100 eladó webáruházunkban, melyet egyszerűen regisztráció nélkül megrendelhet.

Ha véglegesíti a megrendelését azt 1-2 munkanapon belül kézhez is kaphatja a csomagot.  A kézbesítést kérheti lakására, de átveheti azt csomag ponton, vagy akár csomag automatában is. Nem kell félnie, hogy bárki is megtudja Ön mit rendelt. A csomagolás nem lesz átlátszó, nem fog árulkodni a csomag tartalmáról. Még a címzésnél is ügyelünk erre. Azt még tapogatással sem lehet megállapítani.

A vételárat a csomag átvételekor tudja kifizetni utánvéttel. Előre utalásra nincs lehetőség. Az utánvétes fizetésnél bankkártyás vagy készpénzes lehetősége van.

Ha szeretne még bármit megtudni a készítmény kiszállításával kapcsolatban akkor kérjük olvassa el az részletes tájékoztatónkat ide kattintva.

Ha valamit még szeretne megtudni a termékről vagy a megrendeléssel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Ügyfélszolgálatunkat keresheti elérhetőségeinken, ahol munkatársaink mindenben állnak rendelkezésére.