Webshop / Matrix – Nandrolone Decaonate

Matrix – Nandrolone Decaonate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

17,200 Ft

Leírás

Nandrolone Decanoate általános leírás

Jó minőségű izomtömeget építene fel? Megfelelő használattal minden akadály nélkül lehetséges amennyiben Nandrolone Decanoate vásárlás mellett dönt. Garantáljuk Önnek, hogy elégedett lesz, a készítmény androgén hatásai nem túl erősek így a mellékhatásoktól sem kell tartania. Pénzvisszafizetési garanciával biztosítjuk elégedettségét, így semmitől sem kell félnie ha tőlünk rendel.

Webshopunkban Nandrolone Decaonate eladó, melyet egy 10 milliliteres üvegcsében fog megkapni, 250 milligramm/ml hatóanyag tartalommal.

Vigyázzon! A piacon már szinte lehetetlen eredeti terméket kapni, a webshopok általában csak eredetinek tüntetik fel a készítményeket, azonban hamisítványokat küldenek ki. Az ár kétségkívül kecsegtető lehet, azonban ezek nem várt mellékhatásokhoz vezethetnek és akár maradandó károsodást is okozhatnak. Használatuk mindenképpen ellenjavallt! Webshopunkban csak eredeti Nandrolone Decanoate rendelés lehetséges, így mindenképpen azt javasoljuk, hogy tőlünk vásároljon. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy mire figyeljen amikor interneten rendel, hogy elkerülje a csalókat. 1-2 perc alatt végig olvasható összefoglalónk nélkül biztosak vagyunk, hogy átverés áldozata lesz, így kérjük, hogy kattintson ide.

Nandrolone hatása, hatásmechanizmusa

Hatása 5-6 nappal az első injekciót követően jelenik meg. A szervezetben 15 napon keresztül mutat aktivitást.

Vízvisszatartása nem magas megfelelő használat esetén, így rendkívül jó minőségű izomzat kialakítására alkalmas. Amennyiben abbahagyja a használatot nem fog jelentős izomtömeg csökkenést érzékelni ennek köszönhetően.

 

Nandrolone Decanoate terápiás javaslat

A webshopunkban is eladó Nandrolone Decaonate rendkívül jó választás lehet terápiás alkalmazásra amennyiben izomsorvadásban szenved.

A terápia az alábbiak szerint néz ki:

Hossz: 2 hónap

Adagolás: heti 2×50 mg

Amennyiben teljesítményfokozás a célja, nagyobb mennyiséget kell alkalmaznia.

Nandrolone Decanoate használata

A készítmény megfelelő alkalmazása rendkívül fontos a kiváló eredmény elérése érdekében, valamint hogy ne alakulhassanak ki váratlan és kellemetlen mellékhatások, így Nandrolone Decaonate vásárlás előtt mindenképpen olvassa el az erről szóló rövid tájékoztatónkat, tartsa be javallatainkat.

A készítményt farizomba ajánlott fecskendezni a legjobb felszívódás érdekében. Az ajánlott heti adag 250-500 mg.

Figyeljen arra, hogy a maximális adag heti 1000 mg, ettől több alkalmazása semmiképpen sem ajánlott, ugyanis csak nem várt mellékhatásokhoz vezethet. Gyorsabb izomtömegnövekedésért kombinálja más szteroiddal.

A kúrát követően 2 héttel ajánlott egy HCG hormonvisszaállító kúra, mely összesen 3 injekciót foglal magában. Ezeket 5 napos kihagyásokkal kell használni. A herék tesztoszteron termelése ezt követően még 40-50 éves kor felett is visszaáll a normál állapotba.

 

Nandrolone Decanoate mellékhatások

Webshopunkban Nandrolone Decanoate eladó, melynek ritkán vannak súlyos mellékhatásai amennyiben megfelelően adagolja a készítményt.

Nők tapasztaltak:

  • férfiasodást

Férfiaknál előfordult:

  • olajos bőr
  • fokozott szőrnövekedés
  • pattanások kialakulása

Amennyiben súlyosabb tüneteket tapasztal, vagy túladagolta a készítményt, keresse fel kezelőorvosát mihamarabb!

 

Nandrolone Decanoate rendelés

Olcsó Nandrolone Decanoate vásárlás? Itt a legmegfelelőbb idő rá! Adja le rendelését webshopunkon keresztül regisztráció nélkül, és fizessen utánvéttel. Csak ezt a fizetési módot tudja kiválasztani, ugyanis ez a legbiztonságosabb.

Hipergyorsan kivisszük Önnek a készítményt. Amennyiben most megrendeli, akár már másnap át is veheti! A kora délutánig leadott rendeléseket 1 napon belül kézbesítjük! Amennyiben további kérdése lenne az átvétellel és szállítással kapcsolatban, kattintson erre a linkre és olvassa el az erről szóló összefoglalónkat.

Nem talált meg valamilyen információt? Esetleg más jellegű kérdése lenne? Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, kollegáink a lehető legrövidebb időn belül választ adnak kérdésére. Amennyiben élne pénzvisszafizetési garanciánkkal, írjon, vagy hívja munkatársainkat és a legnagyobb diszkréció mellett segítségére lesznek.