Webshop / Genesis – Trenbol

Genesis – Trenbol

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

19,600 Ft

Leírás

 Trenbol 100 általános leírás

Olcsó Trenbol 100 eladó webshopunkban, aminek köszönhetően látványos izomtömeget fog tudni felépíteni, rövid idő alatt. Hatása sokszoros a tesztoszteron készítményekhez képest, valamint vízvisszatartást sem okoz. Nem kell félnie attól, hogy amit felépített izomzatot elvesztené amennyiben abbahagyja a használatot.

Olcsó Trenbol 100 vásárlás esetén a csomagot teljesen diszkrét csomagolásban adjuk fel, mely tartalmazni fog egy 10 milliliteres üvegcsét, 100 milligramm/milliliter Trenbolone  Acetate hatóanyagtartalommal.

Trenbolon Acetát rendelés esetén pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a termék minőségére és eredetére, így biztos lehet abban, hogy nem lesz átverés áldozata, sok csaló webshoppal szemben, ahol hamisítványokat küldenek ki, úgy hogy az oldalon eredetit tüntetnek fel. Ezek a készítmények külsőleg teljesen megegyeznek az eredetivel, viszont kellemetlen hatásokkal jár használatuk. Nehéz kiszűrni az ilyen hamisítókat, így mindenképpen olvassa el ezt a tájékoztatót arról szólóan, hogyan tudja elkerülni azt, hogy átverés áldozata legyen. Enélkül teljesen biztosak vagyunk benne, hogy csalódni fog.

 

Trenbol 100 hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban olcsó Trenbolone Acetate eladó, melynek hatásáról ebben a rövid tájékoztatóban olvashat.

Nagy és látványos izomtömeget fog tudni felépíteni vele amennyiben kúraszerűen használja. A hatását azonnal kifejti, majd 2-3 napig mutat aktivitást a szervezetben.

Vízvisszatartása nincsen megfelelő használat esetén, anti-ösztrogén alkalmazása nem szükséges, ugyanis nem alakul ösztrogénné.

Trenbol 100 használata

Trenbol 100 vásárlás előtt olvasson használatáról, hogy megfelelően tudja alkalmazni a készítményt és elkerülhesse a kellemetlen mellékhatásokat. Amennyiben betart néhány adagolási szabályt, nem kell félnie a nem várt tünetektől, ugyanis csak ritkán alakulhatnak ki, azok is enyhék és gyorsan múlóak.

Adagolás módja: izomba fecskendezve

Heti ajánlott adag: 200-400 milligramm

HCG hormonvisszaállítás a kúra után ajánlott! Ezt 3 nappal az utolsó injekció után kell elkezdeni. Összesen 3 ampulla hatóanyagot kell beadnia magának, 5 napos kihagyásokkal.

Ha gyorsabb fejlődésre vágyna, kombinálja Danabol tablettával, vagy valamelyik tesztoszteron készítményünkkel.

Trenbol 100 mellékhatások

Minden szteroidnál alakulhatnak ki mellékhatások, azonban amennyiben a webshopunkban is kapható Trenbolone Acetate készítményt alkalmazza, úgy megfelelő adagolás esetén csak ritkán alakulhatnak ki tünetek.

Ha az alábbiaknál erősebb tüneteket tapasztal, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát:

  • fejfájás
  • aknék
  • hajhullás
  • zsíros bőr

A kúra alatt kerülje az alkohol használatát!

Olcsó Trenbol 100 rendelés

Tudta, hogy amennyiben most vásárol, másnapra ottlesz a csomag? A csomagot kérheti automatába, vagy házhozszállítással. Egyéb szállítási módok is elérhetőek, így amennyiben ezekről részletesebben olvasna, erre a linkre kattintva megteheti.

Ne maradjon le akcióinkról, melyek most vannak érvényben! Trenbolone Acetate rendelés esetén ingyenes szállítás 20.000Ft felett, mennyiségi kedvezmény. Fizetés utánvéttel történik, így biztos lehet benne, hogy nem lesz átverés áldozata. Nem kell bankkártyaadatait megadni oldalunkon. Amennyiben a megérkezést követően nem lenne elégedett a csomaggal, úgy kérhet pénzvisszafizetést, melynek feltételeiről az előbbi linkre kattintva olvashat.

Egyéb kérdés, probléma, vagy panasz esetén kattintson ide és vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.