Webshop / Genesis – Test Prop

Genesis – Test Prop

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

15,800 Ft

Leírás

Test Prop általános leírás

A Genesis gyógyszergyártó cég által készített Test Prop egy olyan testosterone propionate észter, mely kiváló lehet sportolók, és testépítők számára. Gyors izomtömegnöveléshez, vagy teljesítménynöveléshez alkalmas. Alkalmazni sűrűn kell(1-2 naponta), mivel a szervezetből gyorsan kiürül, így csak 3-4 napig kimutatható a használatot követően.

Webshopunkban tesztoszteron propionát eladó, melynek kúraszerű alkalmazása 2-4 hónapig ajánlott. Megrendelés esetén a csomagban egy 10ml-es üveget fog találni, amely 100mg/ml hatóanyagot tartalmaz.

Biztosan olvasott már Ön is erről a termékről, hogy rengetegen hamisítják, valamint, hogy szinte lehetetlen kiszűrni ezeket az utángyártott készítményeket. Biztosíthatjuk, hogy Mi, több mint 16.000 elégedett vásárlóval rendelkezünk, így csak és kizárólag eredeti terméket árusítunk. Amennyiben körülnézne más webshopokban is, készítettünk önnek egy rövid összefoglalót, hogy mire figyeljen, amikor az interneten vásárol. Ezek nélkül az információk nélkül biztosan átverés áldozata lesz.

 

Test Prop terápiás javaslat

Testosterone Propionate vásárlás ajánlott lehet sportolóknak is, vagy akik le vannak gyengülve. Terápiaként 3x25mg befecskendezése ajánlott minden héten, így nyerheti vissza leghatékonyabban erejét.

 

Test Prop hatása, hatásmechanizmusa

Webshopunkban tesztoszteron propionát eladó, melynek vízvisszatartása lényegesen alacsonyabb, mint a további tesztoszteron észtereknek, így egy sokkal minőségibb és tartósabb izomzat kialakítására alkalmas.

Befecskendezést követően 1-2 napig marad a szervezetben, a 3-4. napon már nem kimutatható.

Test Prop használata

A tesztoszteron propionátot sokféleképpen lehet alkalmazni. Az egyik leghatékonyabb módszer, amikor egyéb tömegnövelő szteroiddal használja (például Tesztoszteron Enantat), így hatalmas izomtömeget fog tudni kialakítani, rövid idő alatt. Ebben az esetben a tesztoszteron propionátot elég csak a kúra elején befecskendeznie.

Test Prop vásárlás esetén a készítményt használhatja önmagában is. Ebben az esetben far-, vagy combizomba történő fecskendezése ajánlott, 1-2 napi rendszerességgel férfiak esetében. Az ajánlott dózis 50-100mg, heti maximális 1000mg-al. Nők esetében 3-5 naponta ajánlott 25mg bevitele.

A használat befejeztével, HCG hormon visszaállító kúra alkalmazása ajánlott.

Test Prop mellékhatások

Test Prop rendelés leadása előtt mindenképpen tájékozódjon használatáról, hogy semmiképpen se adagolja túl.

Néhány esetben előfordulhatnak nem várt tünetek, ezek legtöbb esetben gyors lefolyásúak.

Ilyenek lehetnek: fejfájás, hasmenés, mellkasi fájdalom, pattanások kialakulása, ingerlékenység.

Nőknél túladagolás esetén kialakulhat túlzott férfiasodás, csiklónövekedés is.

Test Prop rendelés

Testosterone Propionate rendelés leadása után a terméket akár már aznap kézhez is kaphatja. Érdekli hogyan? Olvasson ITT arról, hogy hogyan tudja átvenni a csomagot, és hogy hogyan szállítjuk ki Önnek 1 napon belül.

Fél hogy nem lesz elégedett? Megnyugtatjuk, ugyanis amennyiben nálunk adja le rendelését, minden termékünkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így nem kell semmitől aggódnia. Amennyiben elégedetlen lenne, visszafizetjük a pénzét. Annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, akik a lehető legrövidebb időn belül a segítségére lesznek.

Legyen Önből az edzőterem királya és vásároljon még most! Rendelését vény nélkül leadhatja, nem kell regisztrációval sem bajlódnia.