Webshop / Elite Pharma - Testosterone Propionate

Elite Pharma - Testosterone Propionate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10x1ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

16,100 Ft

Leírás

Tesztoszteron propionát általános leírás

Tesztoszteron propionát rendelés leadásán gondolkodik? Itt a legmegfelelőbb alkalom egy olyan szer megvásárlására, aminek köszönhetően erős izomzata lesz. Ez a szer közkedvelt a sportolók és versenyzők körében, ugyanis 3-4 nap alatt kiürül teljesen a szervezetből, így egy vizsgálaton nem kimutatható.

Az Elite Pharma által készített Tesztoszteron Propionát készítményt egy 10ml-es üvegben fogja kézhez kapni, melyben 150mg hatóanyag található.

Webshopunkban Tesztoszteron Propionát eladó, amely rengeteg más webáruházban is megtalálható, kecsegtetően olcsó áron. Ezek a termékek legtöbb esetben hamisítványok, amik nem bevizsgáltak és nem várt mellékhatásokat okozhatnak. Az ilyen készítmények károsak a szervezetre, tehát semmiképpen sem ajánflott ezek megvásárlása. Cégünk biztosítja, hogy eredeti terméket kap. Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót arról, hogy mire figyeljen amikor az interneten vásárol. Enélkül a tájékoztató nélkül biztosak vagyunk abban, hogy csalódni fog a termék átvételekor. Olvassa el itt.

 

Tesztoszteron propionát terápiás javaslat

Webshopunkban tesztoszteron propionát eladó, mely alkalmas terápiás alkalmazásra is, amennyiben izomzata le van gyengülve. Ebben az esetben 3x25mg adagolása ajánlott heti rendszerességgel.

Tesztoszteron propionát hatása, hatásmechanizmusa

Testosterone Propionate vásárlás előtt tájékozódjon hatásáról szóló útmutatónkból!

A befecskendezést követően 1-2 napig aktív a szervezetben a tesztoszteron propionát, a 3-4. napon már nem kimutatható.

A vízvisszatartása a többi tesztoszteron észterrel szemben jóval alacsonyabb, így amennyiben minőségi izomzatot szeretne kialakítani magának, ez az egyik legmegfelelőbb választás. Amennyiben abbahagyja az adagolást sem fognak izmai összeesni.

 

Tesztoszteron propionát használata

Testosterone Proiponate rendelés esetén Ön többféleképpen is alkalmazhatja a készítményt. Az egyik lehetőség, hogy 1-2 naponta befecskendez a far-, vagy combizmába magának 50-100mg hatóanyagot, ezt folytatja 2-4 hónapig. Nők esetében 3-5 naponta 25mg ajánlott. A heti maximális adag 1000mg!

A másik lehetőség, hogy egyéb teljesítménynövelővel használja, mint például a Tesztoszteron Enantat. Ebben az esetben a Tesztoszteron Propionátot addig ajánlott alkalmazni 1-2 napi rendszerességgel, amíg a másik észter nem kezd hatni a szervezetben.

A kúra befejeztével HCG hormonvisszaállító terápia ajánlott! Az utolsó adagot követő 3-4. napon szükséges elkezdeni.

Tesztoszteron propionát mellékhatások

A testosterone propionate egy 100%-ban biztonságos szteroid, melynek ritkán vannak enyhe mellékhatásai. Amennyiben súlyos tüneteket észlel, túladagolhatta a szert, ebben az esetben mindenképpen vegye fel a kapcsolatot kezelőorvosával.

Az enyhe tünetek férfiaknál lehetnek:

-fejfájás

-ingerlékenység

-kopaszodás

-prosztatanagyobbodás

Nőknél túladagolás esetén:

-férfiasodás

-csikló növekedés

-menstruációs zavarok

Ezek a tünetek minden esetben enyhe lefolyásúak, átmenetiek. Kérjük mindenképpen tartsa meg a használatáról szóló javallatainkat, hogy ne kerüljön kellemetlen szituációba.

Tesztoszteron propionát rendelés

Testosterone Propionate vásárlás esetén amennyiben nálunk adja le rendelését, 100%-ban be van biztosítva, ugyanis termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben bármilyen problémája lenne, mi azt a lehető leggyorsabb és legdiszkrétebb módon próbáljuk megoldani.

További kérdése lenne? Vegye fel a kapcsolatot segítőkész ügyfélszolgálatunkkal, munkatársaink a lehető legnagyobb hozzáértéssel és gyorsasággal sietnek segítségére.

Villámgyors szállításunkkal, akár már aznap elkezdheti a szteroid adagolását. Rendelje meg a terméket kora délutánig,  kiszállítjuk Önnek 1-2 munkanapon belül. Amennyiben további kérdése lenne az átvétellel kapcsolatban, vagy a szállítással, kattintson IDE, itt minden fontos információt megtalál.