Webshop / Elite Pharma – Decanoate

Elite Pharma – Decanoate

✔️Készleten

Kiszerelés: 10ml / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

19,300 Ft

Leírás

Nandrolone Decanoate általános leírás

Webshopunkban olcsó Nandrolone Decanoate eladó, melyet ha most vásárol meg, rendkívül gyorsan, akár már estére megérkezhet az Ön számára! Ha jó minőségű izomtömeget szeretne, amely a kúra végeztével sem fog összeesni, Nandrolone Decanoate rendelés ajánlott Önnek!

Kiszerelés: 10 ml

Hatóanyagtartalom: 250 mg/ml

VIGYÁZAT! A termék népszerűsége okán az interneten rengeteg helyen hamisítványokat lehet kapni, eredetiként feltüntetve. Ezek a készítmények olcsóbbak, azonban nem nyújtják a kívánt hatást. Cégünk közvetlenül a gyártótól szerzi a termékeket, így nem kell félnie, hogy utángyártottat kapna. Ezért vállalunk rá pénzvisszafizetési garanciát is.

Készítettünk Önnek egy rövid összefoglalót azzal kapcsolatban, hogy mire figyeljen amikor az interneten rendel. Erre a linkre kattintva elérheti. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy szánjon rá 1-2 percet életéből, ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz ezen fontos információk nélkül.

Nandrolone hatása, hatásmechanizmusa

Nandrolone Decanoate vásárlás előtt mindenképpen tájékozódjon részletesen a hatásáról szóló tájékoztatónkból.

A készítmény hatását 5-6 nap után lehet érezni. Lassú, de folyamatos izomtömeg növelés lehetséges termékünkkel. A szervezetben 15 napig mutat aktivitást.

Minőségi izomzatot szeretne, amely nem esik össze ha abbahagyja a kúrát? Nandrolone Decanoate rendelés ajánlott az Ön számára, ugyanis a készítmény vízvisszatartása megfelelő adagolás esetén nem magas.

 

Nandrolone Decanoate használata

Webshopunkban olcsó Nandrolone Decanoate eladó, melynek megrendelése előtt olvassa el a használatáról szóló rövid tájékoztatónkat.

A terméket farizomba kell beadni.

Heti ajánlott adag: 250-500 mg

Maximális adag: 1000 mg

Ettől többet semmiképpen se alkalmazzon, ugyanis csak magasabb vízvisszatartáshoz és nem várt mellékhatásokhoz vezet. Ha gyorsabb növekedésre vágyik, kombinálja más szteroidokkal.

Amennyiben használ más androgén hatású szereket is a kúra alatt, Proviont ajánlott alkalmazni, hogy a női mellhez hasonló szövetnövekedést elkerülje.

A kúra után 2 héttel HCG hormonvisszaállítás ajánlott. Ez 3 injekcióból áll, melyet 5 napos kihagyásokkal kell beadnia magának.

Nandrolone Decanoate terápiás javaslat

Terápiás alkalmazásban a készítményt 2 hónapig kell használni, heti 2×50 mg intramuszkuláris adagolásával.

 

Nandrolone Decanoate mellékhatások

Vásárlás előtt kérjük olvassa el a mellékhatásokról szóló tájékoztatónkat, valamint tartsa be a használati javallatainkat, hogy elkerülhesse a kellemetlen nem várt tüneteket.

Néhány esetben megfelelő adagolás esetén is előfordulhatnak tünetek, azonban ezek minden esetben gyors lefolyásúak és enyhék.

A használók beszámoltak olajos bőrről, fokozott szőrnövekedésről és pattanások kialakulásáról. Női vásárlóinknál előfordult férfiasodás túladagolás esetén.

Amennyiben súlyosabb tüneteket tapasztal, mielőbb keresse fel kezelőorvosát!

Nandrolone Decanoate rendelés

Adja le rendelését most! Ha kora délutánig vásárol, akár már holnap megkaphatja a terméket. Az ország teljes területére a rendelést követő munkanapon kézbesítünk. Tudta hogy 20.000Ft felett ingyenesen szállítunk? Amennyiben további kérdése merülne fel a szállítással és átvétellel kapcsolatban, kattintson ide.

Nem kell aggódnia, ugyanis termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ha valamilyen problémája lenne, csak keresse fel ügyfélszolgálatunkat és visszafizetjük a termék árát. Attól sem kell tartania, hogy nem érkezik meg a termék, ugyanis csak utánvétes fizetést biztosítunk. Nem kell előre kifizetnie semmit.

Ne várjon, amíg lejárnak az akcióink, Nandrolone Decanoate vásárlás a legjobb döntés Önnek most! Legyen Ön az edzőterem királya.