Webshop / Raw Pharmaceutical – Turbobol

Raw Pharmaceutical – Turbobol

✔️Készleten

16,500 Ft

Leírás

Turbobol-100

Olyan szert keres, mellyel minőségi izomzat építése mellett segíti a zsírégetést, és mellette növeli az állóképességet? Van egy jó hírünk! Turbobol-100 eladó webáruházunkban.

A készítményt már a ’90-es években is használtak, azóta is kedvelt anabolikus szteroid. Használatával rendkívül jó eredményeket érhet el az izomzat építés területén úgy, hogy közben nem emelkedik a testsúlya. Sokan fognak irigykedve Önre tekinteni és csodálják milyen tökéletes izmai vannak.

Mivel ez nagyon népszerű termék nagyon sokan próbálnak könnyű hasznot szerezni belőle. Sok hamis termék jelent meg az interneten amelyek nagy része teljesen hatástalan. Ne hagyja, hogy becsapják! Olvassa el több éves tapasztalatunk alapján összeállított tájékoztatónkat melynek segítségével el tudja kerülni ezeket a csaló webáruházakat.

A Turbobol-100 rendelés webáruházunkban biztosan garantált és biztonságos. Nálunk csak eredeti és jó hatású terméke vásárolhat. Ha mégsem lenne elégedett a készítmény által nyújtott eredménnyel élhet pénz visszafizetési garanciánkkal. Ennek igénybe vétele úgy történik, hogy jelzi ezt kollégáinknak majd visszaküldi a terméket nekünk. Ha azt megkaptuk néhány napon már a számláján tudhatja a visszatérített vételárat.

Hatása, hatásmechanizmusa

Turbobol-100 vásárlás esetén chlorodehydromethyltestosterone hatóanyagú gyógyszert kap kézhez. A készítmény lassú hatású anabolikus szteroid szer, melynek segítségével lassabban azonban minőségi és hosszan tartó izmokat érhetnek el. Használatával extra kemény izomzat építhető fel. A szervezet gyorsan lebontja a hatóanyagot, a szervezetből gyorsan kiürül. Ezért is kedvelt a sportolók és a testépítők körében, mivel sokáig tudja a versenyek előtt használni.

Ha nagyobb méretű izmokra is vágyik akkor kombinálni tudja más szteroidokkal is.

Használatával minőségibb és eredményesebb edzésekre lesz képes. Állóképessége jelentősen nőni fog. Használatával sovány eres izomzat építhető fel. Nem okoz víz visszatartást megfelelő használata esetén, és ösztogén mellékhatásokat sem okoz.

Használata, adagolása

Turbobol-100 rendelés esetén 100 db 10 mg hatóanyagú tablettát kap kézhez. A szert lehet használni versenyek előtt is.

Szokásos adagja:

  • férfiaknak napi 1,5-4 tabletta
  • nőknek napi 0,5 tabletta

A férfiak esetén folyamatosan maximum hat vagy nyolc hétig használható, nők pedig 4-6 hétig szedhetik kúra szerűen.

Nem szabad ettől többet vagy hosszabb ideig szedni, mert az mellékhatások kialakulásával járhat.

Azoknak nagyon ajánlott a használata, akik a teljesítmény fokozót nem szeretnék injekcióként beadni maguknak, hanem szájon át vinnék be a szervezetbe.

Mellékhatások, ellenjavallatok

A gyógyszer előírások szerinti használata esetén nem kell számítani kellemetlen mellékhatásokra. Nagyon ritkán tapasztalhat csak:

  • alvás zavart
  • pattanásos bőrt
  • hajhullást

Mindezek általában enyhe tüneteket okoznak és rövid ideig állnak fenn.  Ha erőteljesebb tüneteket tapasztalna akkor mielőbb keresse fel kezelő orvosát.

Gyerekek, valamint terhes nők és szoptatós anyák egyáltalán ne használják a terméket. Nők különösen ügyeljenek az adagolásra az adagolásra, mert túlzott adagolása erőteljes férfiasodáshoz vezethet.

Turbobol-100 rendelés

Turbobol-100 eladó webáruházunkban, ahol nagyon egyszerűen és biztonságosan tud rendelni. Nem kell hozzá regisztráció, nem kell megadnia bankszámla adatait sem. Nem kell előre utalni, a vételárat utánvéttel tudja kifizetni készpénzben vagy bankkártyával.

A csomagot 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek az ország bármely részébe teljes diszkréciónk mellett. Sem a csomagolás sem a címzés nem lesz árulkodó a csomag tartalmáról. Azt tapogatással sem fogja senki megállapítani.

A csomag kézbesítését kérheti házhoz szállítással, illetve csomag pontra, vagy akár csomag automatába is.

30.000 Ft-ot elérő vásárlás esetén elengedjük a kiszállítás díját.

A csomag kézbesítésével kapcsolatos valamennyi információt elolvashat ide kattintva.

Ha további információra lenne szüksége lehetősége van Ügyfélszolgálatunk munkatársait felkeresni, akik mindenben készségesen segíteni fognak Önnek.