Webshop / Pharma Tec - Turinabol Rapid

Pharma Tec - Turinabol Rapid

✔️Készleten

10,500 Ft

Leírás

Webáruházunkban Turinabol Rapid 10mg eladó melynek segítségével:
– erős és mutatós izmokra tehet szert
– megnövekedik a teljesítőképessége
– felgyorsul a zsírégetés a szervezetében.

A készítményt egy nagyon kedvelt anabolikus szteroid, mellyel meggyorsíthatja az izomépítést és jobb eredményeket érhet el az edzéseken, versenyeken. Azért is kedvelik sokan, mert sokáig szedhető a versenyek előtt, gyorsan kiürül a szervezetből. Tabletta formájú így nem kell szúrnia magát rendszeresen. Hatása hosszú távú lehet megfelelő használat esetén. Nagyon szép és erős izomzatra tehet szert vele. Kombinálható egyéb szteroid készítményekkel is a használata.

Turinabol Rapid 10mg vásárlás esetén hatásos és garantáltan eredeti hatóanyagú terméke kap kézhez.Ha ezt nálunk megrendeli akkor nem fog csalódni, rövid időn belül olyan izomzata lesz, mint amire már egy ideje várt. A készítmény jó hatásfokkal rendelkezik, garantáljuk, hogy jól fog működni Önnél is. Ha mégsem lenne elégedett vele akkor pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem azt nyújtja a termék, mint amire számított csak küldje vissza nekünk a csomagot és mi a teljes vételárat visszautaljuk hamarosan Önnek.

A készítmény népszerűségének „köszönhetően” sokan próbálnak gyorsan hasznot húzni belőle. Rengeteg hamis áru jelent meg az internetes felületeken, melyek jelentős hányada hatástalan, vagy nem bevizsgált hatóanyagú. Ne hagyja magát átverni! Szánjon rá egy rövid időt és tekintse meg az általunk összeállított tájékoztatót mely segít Önnek, hogy elkerülhesse ezeket a csaló webáruházakat.

Hatása, hatásmechanizmusa

Turinabol Rapid 10mg vásárlás során chlorodehydromethyltestosterone hatóanyagú termékkel fog találkozni.

Segítségével minőségi izomzat építhető fel. A termék egy lassú hatású anabolikus szteroid készítmény, de a hatására nagyon erős a felépített izomzat. Mindemellett megemeli a teljesítő képességet is.  A hatóanyagot a szervezet gyorsan lebontja a, épp emiatt kedvelt az atléták valamint a testépítők körében. A versenyeket megelőzően tovább tudják szedni.

Ha ezen túl még méretesebb izmokat is szeretne akkor mellé más tömegnövelő szteroid készítményeket is használhat.

Nem fog víz visszatartást elő idézni a szervezetben használata esetén, és még ösztogén mellékhatásoktól sem kell tartania.

Használata, adagolása

Turinabol Rapid 10mg rendelés során Ön 50 db 10 mg hatóanyagú tablettát kap kézhez.

A gyógyszert szájon át kell bevenni egy pohár vízzel.

Javasolt adagja:

  • férfiaknak napi 1,5-4 tabletta
  • nőknek napi 0,5 tabletta

A férfiaknál egy-egy kúra maximum hat vagy nyolc hétig használható, nőknél pedig 4-6 hétig tarthat.

Nem szedje ettől hosszabb ideig és nagyobb adagban, mert az mellékhatások kialakulását okozhatja.

Mellékhatások, ellenjavallatok

A gyógyszer előírások szerinti használata során csak ritkán fordul elő mellékhatás és az is csak enyhe tüneteket okozhat.

Néha jelentkezhet

  • alvás zavar
  • pattanásos bőr
  • hajhullás

Ha bármilyen erős reakciót tapasztalna akkor haladéktalanul keresse fel kezelő orvosát.

Gyerekek, valamint terhes nők és szoptatós anyák részére nem javasolt a használata.

Turinabol Rapid 10mg rendelés

Turinabol Rapid 10mg eladó webáruházunkban, ahol néhány adat megadásával regisztráció nélkül tud rendelést leadni. Még bankszámla adatait sem kell megadni, így sem derülhet ki Ön mit rendelt. Nem kell előre utalni a vételárat, a azt utánvéttel tudja kifizetni a csomag átvételekor készpénzben vagy bankkártyával.

A készítményt 1-2 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz teljes diszkréciónk mellett. Sem a csomagolás sem a címzés nem lesz árulkodó a csomag tartalmáról. Azt még kitapogatni sem tudja senki..

A csomag átvétele történhet lakásán, de kérheti a szállítás csomag pontra, vagy akár csomag automatába is.

A kiszállítással kapcsolatos valamennyi tudnivalót elolvashatja ha ide kattint.

Ha további információra lenne szüksége lehetősége van Ügyfélszolgálatunk munkatársait felkeresni, akik mindenben készségesen segíteni fognak Önnek.