Webshop / Imperia - Winstrol

Imperia - Winstrol

✔️Készleten

15,400 Ft

Leírás

WINSTROL 50

Winstrol 50 eladó webshopunkban, melynek segítségével erős és szálkás izomzatot érhet el. Főleg testépítők körében kedvelt a készítmény, akik főleg akkor láthatják nagyon hatását, amikor a szálkásítás időszakában tartanak.

melynek segítségével acélosan kemény izomzatot tud elérni. Használatával sokkal gyorsabban érheti el a hosszú ideig mutatós és szálkás izomzatot. Hatására tartós minőségi izomzat érhető el.

Mielőtt máshol is megnézné az árakat jó, ha tudja hogy az interneten ezen a néven több helyen találkozhat teljesítményfokozó szerrel. Akár olcsóbban is láthatja a terméket, mint nálunk. Azonban nem biztos, hogy az ott megtalált készítmény igazi, megfelelő hatásfokú. Sok a csaló aki könnyű pénzszerzés reményében ócska minőségű terméket forgalmaz. Hogy ne tudnák Önt átverni olvassa el tájékoztatónkat ezekről a hamis webáruházakról, és Ön is gyorsan fel tudja ismerni őket.

Nálunk az Winstrol 50 rendelés biztonságos, Ön eredeti és nagy hatásfokú terméket vásárolhat. Az általunk forgalmazott termék hatására mi garanciát is vállalunk. Ha nem érné el a kívánt hatást, amire vágyott akkor élhet pénzvisszafizetési garanciánkkal. Lehetősége van arra, hogy visszaküldje a terméket és ha minden feltételnek megfelel mi a teljes vételárat visszafizetjük Önnek.

Hatása, hatásmechanizmusa

Winstrol 50 vásárlás esetén egy Stanozolol hatóanyagú, szintetikus anabolikus izomépítő szteroid injekciót kap kézhez.

Hatását úgy fejti ki, hogy az izmok megnövekedése során a kötőszövetekben nem rakodik le sem a víz, sem a zsír, így sokkal szálkásabb izom fog kialakulni. Főként testépítők és sportolók számára jelent nagy segítséget a szálkásítás során.

Mivel nem alakul át ösztrogénné amikor befejezi használatát nem kell ösztrogén pótlásról gondoskodni. Főleg más szteroid kúra levezetésére javasolt, mely a felépített izomzatot tartóssá és keménnyé varázsolja.

Az injekció beadását követően azonnal kifejti hatását a szervezetben. Az aktivitási ideje 2436 óra.

Használata, adagolása

Winstrol 50 rendelés esetén 10 db 1 ml kiszerelésű ampullát kap kézhez. Kúra szerűen javasolt alkalmazni. 12 naponta javasolt alkalmazni, nők esetében 25 mgos adagokban, férfiak esetében 50100 mgosokban. Ezt semmiképpen ne lépje túl, mert az mellékhatások kialakulásához vezethet.

Az injekciót a far vagy a combizomba kell benyomni.

Ha befejezte a kúrát javasolt HCG helyreállító kúrát is alkalmazni. A 1840 éves korúaknál ez nem feltétlenül indokolt, de nem árt.

Mellékhatások, ellenjavallatok

Winstrol 50 vásárlás esetén ha betartja a készítmény alkalmazására irányuló előírásokat nem kell félni, hogy bármilyen mellékhatást tapasztalna. Azonban előfordulhatnak így is tünetek, de azok csak enyhe kellemetlenséggel járnak és átmenetileg jelentkeznek.

Mellékhatásként jelentkezhet

  • fejfájás
  • pattanás
  • szőrnövekedés
  • bőr zsírosodás

Nőknél ezen kívül jelentkezhet túlzott férfiasodás, ha túladagolja a szert.

Ha bármilyen heves tünetet tapasztalna az alkalmazása során javasoljuk, hogy haladéktalanul keresse fel kezelőorvosát.

A szer használata kiskorúak és terhes nők számára semmiképpen nem ajánlott. Egyes betegségek fennállása esetén nem ajánlatos a készítmény használata. Ha Önnek

  • vesebetegség
  • vérszegénység

akkor mellőzze a szer használatát.

A kúra időtartalma alatt kerülendő az alkohol fogyasztása is.

 Winstrol 50 rendelés

Webáruházunkban Winstrol 50 eladó, melyből folyamatosan rendelkezünk készlettel. Ezért a megrendelés leadását követően gyorsan át tudjuk azt adni szállítási partnerünknek, aki azt 12 munkanapon belül eljuttatja Önhöz az ország bármely pontjára.

A kézbesítés történhet lakására, de lehetséges csomag pontra vagy csomag automatába is. A vételárat utánvéttel fizetheti ki. Erre készpénzzel vagy bankkártyával van lehetősége. Előre utalás nem lehetséges.

A rendeléshez nem szükséges regisztráció webáruházunkban. A kézbesítés során végig diszkréten járunk el, igyekszünk mindent megtenni, hogy senki se tudja meg Ön mit rendelt tőlünk.

Ha nagyobb összegben ad le rendelést akár ingyenes szállításra is mód nyílik. Ha további kérdése merülne fel a csomag kézbesítéséről azt elolvashatja, ha ide kattint.

Ha ezen túl még bármilyen kérdése adódna keresse fel Ügyfélszolgálatunkon kollégáinkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.