Webshop / Humatrope

Humatrope

✔️Készleten

Kiszerelés: 72 egység/doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

150,300 Ft

Leírás

Humatrope általános leírás

Webáruházunkban Humatrope eladó, mely növekedési hormont tartalmaz. Szerkezete megegyezik a szervezetünk által gyártott növekedési hormonnal. Ez szabályozza a sejtek növekedését, fejlődését, így a felnőtt embernél izomtömeg növekedés érhető el, valamint a zsírraktárak csökkenése.

Olcsó Humatrope rendelés esetén a csomagban egy 72 nemzetközi egységre elegendő injekciót fog találni. Ez 24 mg hatóanyaggal rendelkezik, mely másnéven Somatropin.

Online Humatrope vásárlás előtt mindenképpen részletesen olvassa el ezt az összefoglalót, arról szólóan, hogy miként tudja elkerülni a csaló webshopokat. Miért fontos ez? A 21. század nyújtotta technikai fejlődés miatt az interneten bárki, bármit megoszthat, melyet a gyógyszerhamisítók is kihasználnak. Ezek az utángyártott termékeket árusító webshopok eredetiként tüntetik fel termékeiket, átverve a vásárlókat. Amennyiben nem olvassa el az előző linken található tájékoztatónkat, biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

Pénzvisszafizetési garanciánk érvényében amennyiben a mi webshopunkban adja le rendelését, biztos lehet abban, hogy ha bármilyen problémája akadna, visszaküldheti a terméket és mi a teljes rendelés összegét visszatérítjük.

Humatrope hatása, hatásmechanizmusa

Humatrope vásárlás esetén olvassa el hatásáról és hatásmechanizmusáról szóló tájékoztatónkat.

A várható felezési ideje a készítménynek 3-5 óra, így mindenképpen fontos a napi rendszeres adagolás.

Megfelelő alkalmazás mellett nem okoz vízvisszatartást, így azt kérjük, hogy használatáról szóló javallatainkat mindenképpen olvassa el.

 

Humatrope használata

Webshopunkban olcsó Humatrope eladó, mely fiatalon tartja a testet, edzés nélkül minőségi izomzat kialakulását teszi lehetővé. Ezen hatások eléréséhez mindenképpen fontos hogy betartja a használati javallatainkat, ezért azt javasoljuk hogy részletesen olvassa át alábbi összefoglalónkat.

A készítményt zsírszövetbe fecskendezve kell beadnia magának, napi rendszerességgel. A napi ajánlott adag 2-10 nemzetközi egység.

A tárolás hűtőszekrényben történjen, 2-8 Celsius fokon. A készítmény nem fagyasztható, maximum 30 percen keresztül tartható szobahőmérsékleten.

HCG hormon helyreállítás nem árthat a kúra befejeztével, azonban nem szükséges. Amennyiben a kúra mellett dönt, az utolsó injekciót követően 1 nappal adja be magának az első adagot, majd 5 napos rendszerességgel még 2 alkalommal újra.

 

Humatrope mellékhatások

Olcsó Humatrope rendelés esetén amennyiben elolvasta használati javallatainkat, valamint betartja azokat, nem kell attól félnie, hogy komoly mellékhatások jelentkeznek, ugyanis csak enyhe és gyorsan múló tünetek jelentkezhetnek.

A készítmény alkalmazása nem ajánlott tumor esetén, amennyiben nagy műtét előtt áll, vagy valamelyik összetevőre allergiás.

Alkohol, egyéb tudatmódosító szerek használata nem ajánlott a kúra alatt.

Néhány használónál előfordulhat:

  • zsibbadás
  • ízületi fájdalom
  • égő érzés a hónaljban
  • fejfájás

Amennyiben a fent felsoroltaknál erősebb mellékhatásokat tapasztalna, mindenképpen keresse fel kezelőorvosát.

Olcsó Humatrope rendelés

Növekedési hormon rendelés esetén a készítményt akár már holnap is kézhez veheti. Amennyiben kora délutánig leadja rendelését, úgy még aznap feladásra kerül és holnapi napon kiszállításra. Az átvételi pontok közül széleskörűen válogathat, melyről részletesebb információkat itt olvashat.

Probléma esetén, vagy amennyiben nem elégedett a megérkezett csomaggal, visszaigényelheti a rendelés összegét pénzvisszafizetési garanciánk keretein belül. Nem kell aggódnia, ugyanis teljes diszkréció mellett azonnal visszaküldjük a pénzét.

Valamilyen információt nem talált? Kérdése maradt? Ne habozzon, keresse fel segítőkész ügyfélszolgálatunkat, akik a lehető legrövidebb időn belül választ adnak Önnek.