Webshop / Elite Pharma – Clostilbegyt

Elite Pharma – Clostilbegyt

✔️Készleten

Kiszerelés: 75 tabletta / doboz

Az ár egy dobozra vonatkozik!

13,200 Ft

Leírás

Clostilbegyt általános leírás

A tesztoszteron termelést számos szteroid felborítja a kúra folyamán, melynek visszaállítása rendkívül fontos. A Clostilbegyt vásárlás kiváló lehetőség arra, hogy néhány hét alatt teljes mértékben normál állapotba állítsa ezt. Kúra mellett történő alkalmazás esetén anti-ösztrogénként is funkcionál.

A csomag 75 darab tablettát tartalmaz, melynek mindegyike 50 mg Clostilbegyt hatóanyagtartalommal rendelkezik.

Webshopunkban Clostilbegyt eladó, mely eredeti és minőségi, bevizsgált készítmény, így pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá.

Az online Clostilbegyt rendelés rendkívül sok veszéllyel járhat, ugyanis sok webshop csak átverni akarja a vásárlókat, hamisítványok kiküldésével. Miközben Ön jóhiszeműen elküldi nekik a pénzt, ők egy kétes eredetű terméket küldenek ki, mely kellemetlen mellékhatásokat is okozhat.

Mielőtt online vásárol, mindenképpen olvassa el ezt a rövid tájékoztatót, ugyanis enélkül biztosak vagyunk abban, hogy átverés áldozata lesz.

 

Clostilbegyt hatása, hatásmechanizmusa

Clostilbegyt rendelés előtt mindenképpen olvassa el hatásáról és hatásmechanizmusáról szóló tájékoztatónkat.

Bevételt követően szinte azonnal kifejti hatását.

Segít elkerülni a női mellhez hasonló szövetnövekedést, mivel szteroidos kúra mellett alkalmazva anti-ösztrogénként funkciónál.

 

Clostilbegyt használata

Olcsó Clostilbegyt vásárlás előtt a megfelelő használatról szóló tájékoztatónkat mindenképpen részletesen olvassa el, ugyanis rendkívül fontos a pontos adagolás, a mellékhatások elkerülése végett.

Egy kúra általában 4-6 hétig tart. Amennyiben szteroidos kúrát vezetne le ezzel, ajánlott megvárni az adott készítmény kiürülési idejét, melyet megtalál az adott termék leírásánál.

Az ajánlott adag nők esetében 25-50 mg, míg férfiaknál 50-100 mg. A készítményt pohár vízzel, egészben kell lenyelni, étkezést követően.

Clostilbegyt mellékhatások

Webshopunkban olcsó Clostilbegyt eladó, mely megfelelő alkalmazás mellett, csak ritkán okoz mellékhatásokat. A nem várt tünetek megjelenésének esélye rendkívül csekély, amennyiben betartja használati javallatainkat.

Néhányan számoltak már be:

  • fejfájásról
  • pattanásokról
  • hőhullámokról
  • szédülésről

Ellenjavallt az alábbi szerek alkalmazása a kúra alatt:

  • fogamzásgátló
  • daganatellenes szerek
  • antidepresszáns
  • alkohol
  • egyéb tudatmódosító szerek

Súlyos, nem múló tünetek esetén mindenképpen keresse fel kezelőorvosát, ugyanis előfordulhat, hogy allergiás reakció lépett fel Önnél, vagy túladagolta a készítményt.

 

Olcsó Clostilbegyt rendelés

Adja le rendelését webshopunkban most, vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon és kapja kézhez a terméket akár már holnap. Kérheti a csomagot csomagautomatába, MOL, vagy COOP pontokra, postapontra, vagy akár házhozszállítással is. Ezek költsége azonos, azonban amennyiben 20.000 Ft felett rendel, úgy a szállítás minden esetben ingyenes. Erről részletesebb információkat ide kattintva talál.

Online rendelés előtt mindenképpen olvassa el az első blokkban található tájékoztatót, mely nélkül biztosan átverés áldozata lesz. Az internet tele van csalóval, így könnyedén pórul járhat. Amennyiben cégünktől vásárol, úgy nincs sok félnivalója, ugyanis termékeink kizárólag eredetiek, így garanciánk is érvényes rájuk.